3 min27 november 2020

Een dag met Effect's Elza!

Ben jij ook benieuwd naar onze collega's? Dan hebben we goed nieuws! Eens in de twee weken nemen we je in onze stories op Instagram en Facebook een dag mee met onze collega's. Daarnaast publiceren we een een blog waarbij we onze collega's het hemd van het lijf vragen! Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen en leer je onze collega's (nog) beter kennen. Vandaag kijken we mee met Elza, onze marketeer binnen Effect!

> Wie ben je en wat doe je binnen Effect?

Hoi! Ik ben Elza, 25 jaar en ik ben marketeer bij Effect Personeelsdiensten. Alle activiteiten wat met marketing te maken heeft, voeren wij met team Marketing uit. Wij zorgen ervoor dat jullie ons online weten te vinden!

> Wat doe je het liefst naast je werk?

Op de maandag en dinsdagavond ben ik in de sportschool te vinden waar ik Jumping Fitness geef, dat zijn inderdaad die kleine trampolines waar je die filmpjes van voorbij ziet komen waar ze helemaal op los gaan :p. Ik houd van muziek, dus ik pak graag wat concerten mee en je zult mij ook vaak op de dansvloer zien. Helaas zit dat er nu even niet in… Daarnaast pak ik nog wel eens de fotocamera om kiekjes te schieten in de mooie natuur. Én last but not least: shoppen!!

> Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn dag is altijd anders, maar de vaste prik is het checken van de leads uit de wervingscampagnes, de mailbox en de to-do lists. Ik houd mij bezig met recruitmentmarketing, contentmarketing en je kunt mij een performance marketeer noemen. Zo bedenken en zetten we wervingscampagnes op via Facebook en LinkedIn, maken we content voor o.a. social media, zijn we op pad met de camera om vacaturevideo’s en foto’s te maken en meten en analyseren we alle online activiteiten via onder andere Google Analytics. Echt alles komt aan bod op zo’n werkdag!

> Wat maakt werken als marketeer zo leuk?

De diversiteit maakt het extra leuk, ook omdat ik alle takken op het gebied van marketing leuk vind. Lekker brainstormen over nieuwe ideeën en het vervolgens gaan uitwerken. Als je dan met z’n allen iets hebt bedacht wat ook nog eens ‘effect’ heeft, geeft dat een heel voldaan gevoel!

> Wat maakt Effect anders dan andere personeelsbemiddelingsbureaus?

Je voelt je direct thuis bij Effect. Dat komt vooral door de collega’s, wij zijn een jong team met, je raad het al, de Twentse nuchterheid. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. We houden allemaal van gezelligheid op zijn tijd, staan altijd voor elkaar klaar en doen het als één team.

> Wat is jouw fun-fact?

Ik ben heel geordend als het om werk gaat, maar zie je mijn notitieboekje(s), dan herken je dat totaal niet. Ik heb er al aardig wat doorheen gejast. Hoe dat komt? Als er op 1 blz. 1 regel staat en ik vervolgens iets op wil schrijven wat over iets anders gaat, pak ik de volgende blz. Zo heb je een notitieboekje wel snel vol, ja…

Benieuwd naar onze andere collega's? Houd dan onze Instagram en Facebook pagina's goed in de gaten!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023