1 min19 januari 2023

Hart onder de riem voor WensAmbulance Oost-Nederland

Inmiddels zijn we alweer fris en fruitig begonnen met het nieuwe jaar. Maar om 2022 echt goed af te sluiten stond er nog iets belangrijks op onze planning. Tijdens de feestdagen hebben wij onze klantenkring bedankt met een kleinigheidje in plaats van een groot kerstpakket. Waarom? Wij hebben het bedrag namelijk gedoneerd! We kennen allemaal wel iemand die ernstig ziek is of waarvan een familielid/vriend(in) ernstig ziek is. Hoe fijn is het dat wij iets voor deze mensen kunnen betekenen. Iets waardevols kunnen geven, een blijvende herinnering voor altijd.

Samen met onze klantenkring hebben we het mooie bedrag van € 2.500,- kunnen doneren aan de WensAmbulance Oost-Nederland! Deze stichting maakt laatste wensen waar van (pre)terminale en ernstig zieke patiënten. Met de hulp van geweldige vrijwilligers beleven zij een onvergetelijke dag samen met hun familie en vrienden. Uit ervaring weten we hoe belangrijk het bestaan van de WensAmbulance is en hoe dierbaar de herinneringen aan deze dag zijn. Met het gedoneerde bedrag kan de WensAmbulance 7 wensen vervullen!

Via deze weg willen we nogmaals onze klantenkring bedanken voor de fijne samenwerking. Samen brengen we hopelijk vele wensen in vervulling!

   

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023