3 min24 februari 2023

Afstuderen en stage lopen bij Effect, zo ziet dat eruit!

Ook aankomend halfjaar gaan er weer nieuwe studenten aan de slag bij Effect Personeelsdiensten! Dit keer zijn het niet alleen nieuwe studenten, maar ook interne medewerkers die aan de slag gaan binnen Effect! Hoe dat eruit ziet? Wij vroegen het aan Youri, Daphne en Jaron.

Vertel eens, wie ben je? Hoe oud ben je? Wat heb je gestudeerd? En waar kom je vandaan?

Youri: Ik ben Youri Koopman, 19 jaar en ik woon in Tubbergen.
Daphne:
Hoi! Mijn naam is Daphne Groenewold, ik ben 22 jaar oud en woon in Oldenzaal.
Jaron: Ik ben Jaron Kuipers, 22 jaar en ik woon in Fleringen

Welke studie volg je op dit moment?

Youri: Op dit moment loop ik stage bij Effect. Dit is onderdeel van het tweede studiejaar van Commerciële Economie. Dit volg ik op het Windesheim in Zwolle.
Daphne:
Ik studeer Creative Business (Media, Informatie & Communicatie) aan het Saxion in Enschede. Tijdens deze opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie creatieve marketingconcepten, waar ik voornamelijk bezig ben met het bedenken van marketingstrategieën en het vormgeven van diverse marketingcommunicatiemiddelen. Op dit moment zit ik in het vierde en laatste jaar van mijn studie, wat betekent afstuderen!
Jaron: Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de studie Bedrijfskunde. Dit is een erg brede opleiding waarin veel bedrijfskundige facetten worden behandeld.

Waar ga je mee bezig tijdens je tijd bij Effect?

Youri: Tijdens mijn meewerkstage bij Effect ga ik in Raalte 5 dagen meewerken en daarnaast onderzoek doen naar de energietransitie branche in Salland.
Daphne:
Aankomend halfjaar ga ik bezig met mijn afstudeeropdracht op de locatie in Oldenzaal. Mijn afstudeeropdracht is gericht op het opzetten van een nieuw label van Effect Personeelsdiensten. Uiteindelijk ga ik alle bevindingen uitwerken in een positioneringsplan!
Jaron: Ik ga mijn afstudeeronderzoek uitvoeren op de locatie in Oldenzaal. Ik ga mij bezighouden met een onderzoek naar de Duitse uitzendmarkt. Hier zal ik voornamelijk gaan kijken naar de waarde die Effect Personeelsdiensten moet toevoegen om de Duitse klant te kunnen bedienen.

Waarom heb je gekozen om bij Effect aan de slag te gaan?

Youri: Effect kwam op mijn pad door Jeffrey. Effect sprak mij aan, omdat ik bij Effect mee kan lopen in de saleswereld en dit een goede voorbereiding is op het vervolg van de studie. Daarnaast spraken de verhalen van Jeffrey over de collega’s en de werksfeer mij ook zeker aan.
Daphne:
Afgelopen zomer ben ik begonnen bij Effect Personeelsdiensten als marketeer. De keuze voor het afstuderen bij Effect was voor mij dus snel gemaakt! Daarnaast maakt het onderzoek wat ik ga uitvoeren een groot deel uit van mijn werkzaamheden als marketeer. Het onderzoek wat ik ga uitvoeren kan ik namelijk naast mijn huidige werkzaamheden goed gebruiken. Daarnaast zijn de collega's ook heel gezellig, wat het aankomende halfjaar natuurlijk een stuk leuker maakt!
Jaron: De keuze voor Effect was eigenlijk vrij simpel. In mijn 3e leerjaar heb ik mijn reguliere stage bij Effect afgerond. Tijdens deze stage heb ik kennis mogen opdoen over de uitzendbranche en bemiddeling van personeel. Dit heeft mij erg enthousiast gemaakt en toen bij Effect een uitdagende afstudeeropdracht beschikbaar kwam was de keuze snel gemaakt.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Youri: In mijn vrije tijd ben ik graag met voetbal bezig en sta ik in het weekend en soms wel eerder open voor een biertje.
Daphne:
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, te reizen, naar een feestje of festival te gaan of een avondje het terras op te gaan met vriendinnen. Maar ik zal een spelletjesavond ook zeker niet afwijzen!
Jaron: In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden zoals naar de keet gaan of stappen. Daarnaast voetbal ik in het 2e elftal van VC Fleringen.

Waar maken we jou tussen de middag écht blij mee? Patat met een snack, broodbode, een gehaktbal of een visje?

Youri: Tussen de middag kan je mij altijd blij maken met een visje, een rondje om de pingpongtafel of de jongens in Raalte eens laten zien wat darten is.
Daphne:
Een broodje van broodbode is wel echt mijn favoriet!
Jaron: Tussen de middag maak je mij blij met een broodje gehaktbal of een (groot) bord patat.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023