Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 17 resultaten
Toon 17 resultaten

BBL vacatures

Als jij tegelijkertijd wilt leren en werken, solliciteer dan op een van onze BBL vacatures. Door een BBL-opleiding te volgen zorg jij ervoor dat je heer en meester wordt in een bepaald vakgebied. De voordelen van het volgen van een BBL-opleiding via Effect is dat wij voor jou betalen; de opleidingskosten, de boeken en extra cursussen. Je loopt je gehele opleidingsperiode stage bij één leerbedrijf! Onderstaand vind je ons aanbod BBL vacatures. Onze BBL vacatures zijn beschikbaar in de sectoren bouwkunde, elektrotechniek, infra, installatietechniek en groenvoorziening.

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

BBL vacatures in de regio Twente

Woon jij in de regio Twente en wil je graag zowel leren als werken? Dat kan! Wij beschikken over BBL vacatures verspreid over de hele regio Twente. Zo kun je aan de slag bij bedrijven in Nijverdal, Borne, Rijssen, en Tubbergen. Deze BBL vacatures zijn tevens op te delen in verschillende sectoren. Zo kun je aan het werk in de infra, installatietechniek, elektrotechniek, bouwkunde en groenvoorziening. Door de diversiteit gingen veel studenten jou al voor! Neem daarom zeker een kijkje op onze website als je benieuwd bent hoe ons BBL traject eruit ziet.

Voordelen van BBL vacatures

De meeste studenten kiezen ervoor om na hun middelbare school naar het voortgezet onderwijs te gaan en daarna pas aan het werk te gaan. Hier is uiteraard niets mis mee, maar werken en leren tegelijk kan ook een uitkomst zijn. Dit brengt namelijk diverse voordelen met zich mee. Als je besluit te solliciteren op een van onze BBL vacatures krijg je namelijk erg goede begeleiding en doe je veel kennis op. Doordat je werkt en leert tegelijk doe je tevens veel ervaring in het werkveld op. Dit stukje extra ervaring dat jij hebt ten opzichte van jouw mede leeftijdsgenoten kan weer resulteren in een hogere baankans in de toekomst. Tenslotte kan een sollicitatie op een van onze BBL vacatures financiële voordelen met zich meebrengen. Wij betalen jouw opleiding en daarbij verdien jij een salaris, dus hoef je ook geen bijbaan meer te nemen!

Solliciteren bij Effect Personeelsdiensten

Op de website van Effect Personeelsdiensten kun je snel en eenvoudig solliciteren op een van de vele BBL vacatures. Wanneer je contact met ons opneemt door middel van een sollicitatie of e-mail zullen wij binnen 24 uur reageren en contact met jou opnemen. Staat er niet iets tussen de BBL vacatures wat jou aanspreekt? Doe dan een open sollicitatie. Wij nodigen jou graag uit voor een gesprek om vervolgens aan jouw wensen en behoeften te gaan voldoen.