Kortingen voor ZZP’ers via Effect

Omdat wij jou graag dicht bij onze organisatie willen houden, hebben we een aantal mooie kortingen op diverse producten én diensten voor jou geregeld. Om het aantrekkelijk te houden voor jou als ZZP’er, zijn we continu op zoek naar nieuwe partners om ons aanbod met kortingen uit te breiden. Hieronder vind je de kortingen waar je op dit moment gebruik van kunt maken.

Verzekeringen

AOV sharepeople Nieuw
Bij SharePeople regel je jouw risico op arbeidsongeschiktheid. Eerlijk, goedkoop en transparant. En zelfs tot aan je AOW-leeftijd, als je kiest voor SharePeople Lang. Via House of Covebo krijg je tijdelijk € 25 korting op de inschrijfkosten. Je betaalt € 100 i.p.v. € 125. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Zorgverzekering Zorg en Zekerheid
Vindt jij je zorgverzekering ook duur? Met deze collectieve zorgverzekering krijg je 5% korting op je basis verzekering en 10% op de aanvullende verzekering.
Bereken hier je premie. 

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZEKUR
Het is belangrijk dat je goed verzekerd op pad gaat. Maak gebruik van 10 procent korting op een ZEKUR ZZP-verzekeringsbundel zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.
Bereken hier je premie. 

Alicia Verzekeringen
Maak gebruik van 5% korting op bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand en workationverzekering via Effect! Deze flexibele dekking kun je gemakkelijk digitaal afsluiten. Bereken hier je premie.

Vervoer

Q8 tankpas
Vraag vrijblijvend een tankkaart aan en bespaar tot wel 8 euro korting per tankbeurt.
Klik hier om je tankkaart aan te vragen.

FYNCH rittenregistratie
Krijg €10,- korting op een jaarabonnement voor jouw tripregistratie. Je betaalt geen €69 excl. BTW meer, maar €59 excl. BTW.
Check hier je korting.

Pon Dealer
Pak je voordeel met de scherpe aanschafprijzen en leasetarieven op Volkswagen bedrijfswagens.
Bekijk de opties! 

Pon Dealer Occasions
Liever een occasion? Profiteer als ZZP’er bij Effect dan van de voordelige prijzen op jong gebruikte Volkswagen bedrijfswagens. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een Volkswagen Crafter of Volkswagen Caddy.
Bekijk de opties! 

Tools & PBM’s

Hilti gereedschappen Vernieuwd
Wij begrijpen maar al te goed dat werken met goed gereedschap van optimaal belang is. Stel nu jouw voordelige gereedschapspakket samen afgestemd naar jouw vakgebied. Klik hier en maak nu als zzp’er gebruik van de Hilti kwartaal actie: Bestel via Hilti en ontvang nu als € 125,- korting! Bij besteding van € 500,-

Sisa bedrijfskleding
Op zoek naar een ruim assortiment aan PBM’s van verschillende top merken? Dit in combinatie met scherpe prijzen en een snelle levering!
Bekijk hier de mogelijkheden!

Administratie

e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl biedt jou als House of Covebo zzp’er 12 maanden gratis boekhouden, factureren & uren registeren. Alles staat overzichtelijk in één pakket en is simpel in gebruik, zodat jij elke maand tijd bespaart. Bekijk hier de deal!

Van Liere Finance
Besteed je liever je boekhouding uit? Doe dit via Van Liere Finance en betaal €69,- in plaats van €85,- euro per maand.
Klik hier om het 12 maanden gratis uit te proberen.

SPEND Financiele Dienstverlening
Profiteer elke maand van 10% korting op je boekhouding bij SPEND.
Pak hier je korting!

Finedi
Jij kunt als zzp’er fiscale en financiële voordelen ontvangen. Benieuwd hoe dit zit? Het administratiekantoor in Leusden kan je hierover informeren tegen speciale tarieven. Maak vrijblijvend een afspraak.
Bekijk hier jouw voordeel.

Het eerste advies Nieuw
Laat je hele boekhouding en alle aangiften fixen door Het Eerste Advies voor 60,- (i.p.v. 80) euro per maand. Meer weten? Kijk dan hier.

Ontwikkeling

Solar opleidingen:
Blijf jezelf ontwikkelen door een opleiding te volgen via Solar, dit doe jij natuurlijk met korting! Denk hierbij aan een VCA-certificaat of curcussen/opleidingen voor loodgieters en elektromonteurs.
Bekijk hier de opleidingsmogelijkheden.

Lasschool.nl
Je bent nooit uitgeleerd! En met deze kortingen op opleidingen en trainingen op maat blijft het ook nog leuk om te doen!
Bekijk hier het aanbod.

Visma PlusPort
Jouw BHV- of VCA-diploma extra voordelig behalen? Maak gebruik van een unieke korting voor zzp’ers van tot wel 25% via Visma PlusPort.

Doornbos equipment 
Veilig en bekwaam werken met materiaal? Volg je bedieners- of veiligheidstrainingen bij Doornbos Training Centre met 15% korting. Bekijk de pagina voor meer informatie en de kortingscode.

Farming and Hunting Nieuw
Vanuit jouw eigen kracht en authenticiteit werken aan competentieontwikkeling? Daar helpen wij je graag bij! Wij bieden verschillende trainingen aan op gebied van sales, communicatie, management en recruitment. Voor zzp’ers binnen House of Covebo hebben wij een mooie korting van 15%. Benieuwd? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Relatiegeschenken

Biercheque
Ben je nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan is biercadeau een echte aanrader speciaal voor de Bierliefhebber! Laat je relatie zijn eigen biertjes kiezen met de biercheque. Te verzilveren bij circa 100 bierlocaties!
Klik hier om een biercheque cadeaubon aan te vragen.

Benefits at Work
Zin aan een lekker dagje uit? Of ben je misschien toe aan een nieuwe smartphone? Maak dan gebruik van de mooie kortingen op bekende merken via onze voordeelwinkel!

Personeelvoordeelwinkel
Via deze online voordeelwinkel profiteer je van spectaculaire kortingen op producten van bekende merken. Je hebt keuze uit een ruim assortiment bestaande uit gereedschap, electronica, speelgoed, fietsen, witgoed, uitjes en nog vele meer! Check hier de scherpste aanbiedingen in de shop.

Abonnementen

L Mobile
Zorg ervoor dat jij altijd mobiel bereikbaar bent voor je klanten, maar dan wel met 33% korting op jouw jaarabonnement!
Pak je korting hier.

Marketing

Soluti
Bouw je eigen website bij Soluti met 20% korting.
Klik hier om gebruik te maken van deze korting.

Growth Consulting company Nieuw
Ben jij op zoek is naar een nieuw logo of imago? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Jouw visuele identiteit is essentieel voor het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van jouw merk. Klik hier voor ons aanbod!

Maak kennis met Bas!

Bas houdt zich binnen Effect bezig met het bemiddelen van ZZP’ers. Hij helpt je graag met het vinden van mooie opdrachten bij jou in de buurt!