Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 68 resultaten
Toon 68 resultaten

Vacatures werktuigbouwkunde

Heb jij twee rechterhanden? En heb jij technisch inzicht? Dan is een baan in de werktuigbouwkunde iets voor jou! Wij beschikken over een breed aanbod vacatures werktuigbouwkunde. Denk aan vacatures zoals industrieel spuiter, assemblagemedewerker, als servicemonteur machinebouw en nog veel meer. Genoeg keuze dus! Je werkzaamheden zullen erg verschillend zijn, denk aan het lezen van werkopdrachten, monteren van onderdelen, producten controleren, uitvoeren van reparaties en onderhoudbeurten en het assembleren en bewerken van metaalconstructies. Wil jij graag in de werktuigbouwkunde werken? Neem dan een kijkje tussen onze onderstaande vacatures werktuigbouwkunde!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke banen zijn er binnen de werktuigbouwkunde?

Wil je graag aan het werk in de werktuigbouwkunde? Dat kan! Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende vacatures binnen de werktuigbouwkunde. Je kunt aan het werk gaan als metaalbewerker, allround monteur, industrieel spuiter, mechanisch monteur en nog veel meer. Denk je dat een van deze vacatures past bij jou? Solliciteer dan snel!

Welke competenties heb je nodig in de werktuigbouwkunde?

Als je gaat werken in de werktuigbouwkunde is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek, want je gaat veel technische werkzaamheden uitvoeren. Ook moet je handig zijn en ben je in staat om zowel zelfstandig als in groepsverband aan de slag te gaan.

Solliciteren op de werktuigbouwkunde vacatures

Bij Effect Personeelsdiensten kun jij snel en eenvoudig solliciteren op een van onze werktuigbouwkunde vacatures. Wanneer jij via onze website solliciteert op een van de werktuigbouwkunde vacatures krijg jij binnen 24 uur reactie van ons. Zodoende zorgen we er voor dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt als kraanmachinist. Heb je momenteel nog vragen of opmerkingen over een van de werktuigbouwkunde vacatures? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Staat er geen passende werktuigbouwkunde vacature tussen of ben je op zoek naar iets anders? Dan kun je ook een open sollicitatie doen bij ons en dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!