Productie vacatures

Op zoek naar een baan als productiemedewerker? Ga aan de slag in de procestechniek. Wij bieden vacatures aan als operator.

Als operator heb jij de uitdaging het maximale uit de machine te halen. Kwalitatief en kwantitatief. Ook is het onderhouden van de machine daarbij van belang. Een machine moet blijven draaien, daarom werk je als operator in ploegendienst. Dit kan in een 2 tot 5-ploegendienst zijn. Bij jouw salaris wordt dan ook een aantrekkelijk ploegentoeslag op gerekend.

Ga je aan de slag als operator dan kom je terecht in bijvoorbeeld een productiebedrijf dat actief is in de voedingsmiddelenindustrie of dat zich richt op bouwproducten en oplossingen. Je krijgt de kans om door te groeien tot bijvoorbeeld voorman, daarnaast heb je de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en de benodigde certificaten (gratis) te behalen. In sommige gevallen is een Vapro B vereist en moet je bereid zijn een VCA- en heftruckcertifcaat te behalen.

Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit:

  • Machines bedienen voor productiedoeleinden;
  • Toezicht houden op draaiende machines;
  • Het lezen en begrijpen van technische tekeningen en specificaties;
  • De juiste gereedschappen instellen en selecteren;
  • Kleine en grote storingen verhelpen
  • Productieprocessen kritisch beoordelen;

Ben je enthousiast geworden en zie jij deze functie wel zitten? Bekijk onze operator vacatures, wie weet staat jouw nieuwe werkuitdaging er tussen!

Operator vacatures

Ga aan de slag als operator!