Werken bij Tuincentrum Wolters

Solliciteren bij Tuincentrum Wolters? Tuincentrum Wolters is een veelzijdige organisatie en betrouwbare werkgever waar je voor veel verschillende functies terecht kunt. Er zijn mogelijkheden genoeg! Vul onderstaand formulier in en binnen één werkdag nemen wij telefonisch contact met je op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Over Tuincentrum Wolters

Waar jij gewaardeerd wordt

 

Een tuincentrum met een oppervlakte van 25.000m2 vol met bloemen, planten, sfeer & decoratie artikelen en klein meubelen. Wat betreft de laatste trends: deze werkgever gaat met de tijd mee. Of de feestdagen, de zomer of de winter eraan komt, het hele tuincentrum wordt omgetoverd met de nieuwste artikelen in telkens een ander thema. Naast de verschillende afdelingen, beschikt Tuincentrum Wolters ook over een brasserie met de lekkerste gerechten! Iedere dag staan de medewerkers weer klaar om de bezoekers te verblijden. Dat zorgt voor een prettige informele werksfeer. Als collega word jij hier zeer gewaardeerd, dat voel je direct! Zit jij helemaal op je plek, maar wil je een stapje verder? Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen deze mooie organisatie.

Aan de slag als…

Er zijn mogelijkheden genoeg

 

Ben jij het liefst de hele dag tussen de bloemen en planten en weet jij de meest creatieve bloemstukken te maken? Of beginnen jouw handen te jeuken bij het restylen van ruimtes met nieuwe decoraties? Zit het verkopen in jouw bloed en zie jij een adviserende rol tot de verzorging van planten wel zitten? Dan zit jij bij Tuincentrum Wolters helemaal op je plek. Naast bloembind(st)ers en allround medewerkers, staan zij ook altijd open voor enthousiast horecapersoneel die het team van de brasserie komt versterken. Van het bedenken van een nieuwe menukaart tot het kokkerellen in de keuken. Maar ook voor functies als administratief medewerker, kassamedewerker of chauffeur kun je bij Tuincentrum Wolters terecht! Hier kun je niet anders dan plezier hebben in je werk!