Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 53 resultaten
Toon 53 resultaten

Vacatures groenvoorziening

Lijkt het jou leuk om te werken in groenvoorziening? Als je gaat werken in de groenvoorziening ga je bezig met het aanplanten en onderhouden van groen. Denk hierbij aan als bermen, tuinen, bossen, grasvelden en natuurterreinen. De werkzaamheden zullen bestaan uit het groen onkruidvrij houden, te schoffelen, snoeien, maaien en vergif spuiten. Daarnaast kun je ook bezig zijn met het aanleggen van paden, vijvers en graszoden. Lijkt het werken in de groenvoorziening je wel wat? Wacht dan niet langer en bekijk hieronder onze vacatures in groenvoorziening!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke banen zijn er binnen de groenvoorziening?

Wij hebben verschillende groenvoorziening vacatures open staan. Wij hebben vacatures voor onder andere hovenier, voorman boomkwekerij, vakantiewerk, assistent hovenier en ZZP functies. Of je nu aan de slag wil als zelfstandig hovenier, als vakantiewerk of je wil laten omscholen tot hovenier, het is mogelijk bij Effect! Genoeg keuze dus!

Welke competenties heb je nodig in de groenvoorziening?

Wanneer je gaat werken in de groenvoorziening, is het belangrijk dat je over een aantal competenties beschikt. Als je bezig gaat met het aanleggen van tuinen en planten is het handig als je creatief bent. Je bent bezig met verschillende soorten tuinen, groottes en opdrachtgevers. Je wilt daarom niet elke keer hetzelfde tuin ontwerp gebruiken. Wanneer je bezig gaat met het onderhouden van groenvoorziening, zoals snoeien, maaien, onkruid wieden en het verplanten van bomen en planten is het belangrijk dat je fysiek zwaar werk aan kunt. Daarnaast moet je natuurlijk groene vingers hebben. Werken in de groenvoorziening is een actief beroep met veel afwisseling!

Waar werk je in de groenvoorziening?

Werken in de groenvoorziening kan bij veel diverse organisaties. Je kunt werkzaam zijn bij de gemeente, provincie, waterschappen of staatsbosbeheer. Ook kun je werken voor bedrijven of particulieren. De keuze is aan jou!

Waarom werken in de groenvoorziening?

Ben je graag bezig in de buitenlucht? Heb je een passie voor bomen en planten? Dan is werken in de groenvoorziening echt iets voor jou! In de groenvoorziening ben je praktisch werk aan het verrichten en continu in beweging. Ideaal als je niet zit te wachten op een kantoorbaan.