Effect’s vacaturebooster

Bereik de juiste doelgroep voor jouw organisatie op de plek waar ze hun tijd sowieso al spenderen: op o.a. Facebook. Met de inzet van wervingscampagnes, Facebook Vacatures, een Werken-bij pagina én diverse jobboards vergroot je de kans dat gekwalificeerde kandidaten solliciteren op jouw vacature! Daarvoor hoef jij niets te doen, dat nemen wij geheel kosteloos uit handen.

Hieronder in het kort:

  • Wervingscampagnes via social media

Bij de wervingscampagnes moet je denken aan betaalde Facebook- en Instagram advertenties waarmee wij leads werven voor openstaande vacatures van jouw organisatie. Deze advertenties beheren wij in ons eigen advertentie-account onder jullie Facebook bedrijfspagina en maken wij op in jullie eigen huisstijl en tone-of-voice. Hiervoor is ook beeldmateriaal nodig. Daarvoor geven wij de optie om een vacaturevideo en foto’s door ons te laten maken.

  • Facebook Vacatures

Facebook is de plek waar ook jouw doelgroep te vinden is. Zowel actief als latent werkzoekend. Facebook Vacatures is een ‘vacaturebank’ in Facebook. Wij (her)schrijven de vacatures en plaatsen deze op dit platform. Ook hierbij nemen wij het gehele wervingsproces uit handen. Om meer bereik en weergaven te genereren is het een optie om deze vacatures te promoten. Deze vacatures plaatsen we natuurlijk ook op onze website én zetten we door naar diverse jobboards.

  • Werken-bij pagina op effectwerkt.nl

Om geschikte kandidaten een goed beeld te geven van jullie organisatie maken wij een Werken-bij pagina aan op onze website met daarop een beschrijving van de organisatie, bedrijfscultuur, medewerkers en de verschillende functies. De openstaande vacatures, gemaakte foto’s en vacaturevideo’s worden hierbij geplaatst.

Door bovenstaande (wervings)kanalen tegelijkertijd in te zetten, zal het niet alleen kwalitatieve kandidaten opleveren, het vergroot tevens de naamsbekendheid (!!)

Download de Informatieguide

Aanvraag Vacaturebooster

Ook enthousiast geworden? Dan lichten wij dit graag verder toe in een gesprek. Uiteraard doen wij alles in overleg met en goedkeuring van jullie. Laat hieronder je gegevens achter voor meer informatie en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.