Staat er een vacature van uw bedrijf of het bedrijf waar u werkzaam bent open en is deze na een geruime tijd nog niet vervult? Heeft u niet de tijd en de middelen ervoor? Er zijn oneindig veel vacatures én veel vacaturebanken. Ook nu Google for Jobs eraan komt. Als vacaturehouder is het een lastige klus de vacature te onderscheiden van andere vacatures en snel aan de geschikte kandidaat te komen. Daarom introduceren wij de ‘Vacaturebooster’!

In het pakket*:

 • (Her)schrijven van een wervende vacature o.b.v. doelgroependata
 • Een vacaturepagina die u kunt delen onder uw eigen netwerk
 • Doorplaatsen op (betaalde) vacaturebanken, zoals Nationale Vacaturebank en Indeed
 • Vacature promoten middels campagnes in vacaturebanken
 • Leadcampagnes op social media (Facebook/Instagram/LinkedIn)
 • Google Advertentie
 • Vacaturevideo & foto’s (ook voor eigen gebruik)

*Uw voordeel: dit is een service en kost u niets extra’s!

 

Wat houdt de Vacaturebooster in?

Wij beschikken over tools om de perfecte, maar vooral onderscheidende vacature te (her)schrijven om de geschikte kandidaat te werven. Wij spreken de taal! Naast dat u een vacaturepagina op onze website krijgt, plaatsen we de vacature door op verscheidene (betaalde) vacaturebanken, zoals Nationale Vacaturebank waar veel potentiële kandidaten te vinden zijn én we voegen de vacature toe aan onze campagnes op deze vacaturebanken om nog meer kandidaten aan te trekken.

Maar de latent werkzoekenden dan? Die zijn niet te vinden op de vacaturebanken! Dat klopt, daarom maken wij ook gebruik van wervingscampagnes op social media. Zijn ze (nog) niet op zoek, dan zien ze alsnog de vacature met een interessant aanbod voorbij komen. En geloof ons: ook zij gaan reageren, ook al is dat in de eerste instantie uit nieuwsgierigheid!

Dat niet alleen: wij maken vacaturevideo’s en foto’s! Een kort maar krachtige video, die duidelijk de inhoud van de functie weergeeft en de cultuur van de organisatie laat zien. Een goede en onmisbare toevoeging op de vacaturetekst. Ook ‘echte’ foto’s doen véél méér dan de stockfoto’s!

Aanvraag Vacaturebooster

Heeft u een vacature openstaan die z.s.m. vervult moet worden? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Heeft u een profiel ter beschikking? Dan kunt u deze hier uploaden.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download de brochure ↴

Hoe Effect Personeelsdiensten het verlengstuk wordt van uw organisatie