Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 109 resultaten
Toon 109 resultaten

Techniek en installatie vacatures

Heb jij affiniteit met techniek? En ben je gedreven ingesteld? Dan is een baan in de techniek en installatie iets voor jou. Als je in de techniek en installatie wilt gaan werken kun je werkzaamheden uitvoeren zoals het aanleggen van verwarmingen, gasleidingen, waterleidingen en radiatoren plaatsen. Wat je precies gaat doen ligt natuurlijk aan het beroep dat je wilt gaan uitoefenen. Er zijn veel soorten vacatures in de techniek en installatie. Zo kun je aan het werk als installatiemonteur, lasser, CNC draaier of als constructiebankwerker. Bekijk de vacatures hieronder!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke banen zijn er in de techniek en installatie?

In de techniek en installatie kun je aan het werk als constructiebankwerker, CNC kanter, CNC draaier, TIG lasser, assemblage monteur, montage medewerker en nog veel meer. Binnen de techniek en installaties hebben wij veel vacatures openstaan, dus neem gerust een kijkje!

Welke competenties heb je nodig in de techniek en installatie

Als je in de techniek en installatie gaat werken is het handig als je ervaring hebt met techniek. Je gaat natuurlijk veel technische werkzaamheden uitvoeren. Je kunt oplossingsgericht denken en kunt snel schakelen. Problemen weet jij snel op te lossen en bent steeds bezig met het toepassen van de nieuwste technologieën.

Waar werk je in de techniek en installatie?

Als je gaat werken in de techniek en installatie heb je keuze uit veel bedrijven. Je kunt ervoor kiezen om te werken in een fabriek, in de bouw of op locatie bij klanten. Wij hebben vacatures bij verschillende bedrijven waar jij aan het werk kan gaan. Bekijk onze techniek en installatie vacatures hierboven. De keuze is aan jou!

Waarom werken in de techniek en installatie?

Het werken in de techniek en installatie kent veel voordelen. Zo is er op het moment veel vraag naar mensen in de techniek en installatie. Je hebt dus een grote baankans wanneer je solliciteert op een van onze vacatures. Door deze vraag naar mensen is het salaris ook erg aantrekkelijk, ook als starter. Daarnaast zie je gelijk het resultaat van je werk. Of je nou meewerkt aan een groot bouwproject, je machines repareert of installaties onderhoud, het is vaak direct zichtbaar. Je bent tegelijk creatief als oplossingsgericht aan het werk. Dit maakt het werk erg divers!