Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 1 resultaten
Toon 1 resultaten

Professional vacatures

Word jij enthousiast van cijfers? Weet jij procesverbeteringen door te voeren? Dan is een van onze professional vacatures iets voor jou! Wij hebben verschillende professional vacatures online staan. Denk aan vacatures zoals assistent controller, junior tekenaar, financieel administratief medewerker en commercieel medewerker. Je moet financieel inzicht hebben, communicatief sterk zijn en zelfstandig kunnen werken. Klinkt dit goed? Kijk dan eens tussen onze professional vacatures en solliciteer!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Professional vacatures

Heb jij een passie voor financiën en administratie? Ga jij voor resultaat? Dan passen onze professional vacatures bij jou! Jij word enthousiast van cijfers en laat dit maar al te graag zien. Je gaat geen uitdaging uit de weg, bent klantgericht en weet van aanpakken. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren binnen onze professional vacatures zijn erg verschillend. Je kunt werkzaamheden gaan uitvoeren, zoals prognoses opstellen, offertes voorbereiden en uitwerken, vragen beantwoorden, adviseren en verbetervoorstellen opstellen en uitvoeren.

Welke competenties heb je nodig?

De professional vacatures die wij open hebben staan zijn erg divers. Zo zijn er verschillende competenties die belangrijk zijn. Zo moet je nauwkeurig te werk kunnen gaan, communicatief sterk en klantgericht zijn en informatie kunnen analyseren.

Waar kom je te werken binnen onze professional vacatures?

Je kunt bij veel verschillende bedrijven aan het werk. Wij bieden vacatures aan in de bouw, groen, techniek en infra. Veel verschillende opties dus! Je werkt op kantoor en bent samen met je collega’s bezig met de werkzaamheden.

Waarom solliciteren op een van onze professional vacatures?

Als je solliciteert op een van onze professional vacatures, da is geen dag hetzelfde. Het werk in deze sector is namelijk erg divers. Zo ben je de ene dag bezig met het beantwoorden van telefoontjes en verwerk je de post, en ben je de andere dag bezig met het bijhouden van dossiers en het controleren van formulieren. Je bent duidelijk met uiteenlopende taken bezig en bent een onmisbare schakel. Iets wat dit beroep zo uitdagend maakt!