Personeel in de bouw gezocht?

Doordat er een gespecialiseerd team gericht op de bouw is samengesteld, is er veel kennis van de kandidaat en opdrachtgever. Dankzij onze vakbekwaamheid weten wij kleine tot grote organisaties te voorzien van lokale vakmensen.

Bouwkundig personeel

Van vakmannen tot hulpkrachten

Personeel nodig voor de korte termijn of op zoek naar vakmannen voor de langere duur? Klop bij team Bouw aan! Zij weten daar wel raad mee. Wij bemiddelen in vakmannen met een vakopleiding, zoals timmermannen, metselaars en tegelzetters. Maar ook voor slopers, leerling hoveniers, stratenmakers en hulp grondwerkers kunt u bij ons terecht.
Wij kijken verder dan alleen de diploma’s en werkervaring. Een aanpakker met een portie aan doorzettingsvermogen, de wil om te leren en geen 9 tot 5 mentaliteit. Met onze ruime ervaring en kennis van de markt weten wij u snel in contact te brengen met de kandidaat waarnaar u op zoek bent.
Wij gaan voor een langdurige samenwerking. Zekerheid en transparantie, maar ook veiligheid staat voorop. Naast dat wij VCU gecertificeerd zijn, kunnen ook medewerkers via ons hun VCA certificering behalen.
Wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter of bel naar 0541 24 12 00 of mail naar info@effectwerkt.nl.

Interesse?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.