Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 8 resultaten
Toon 8 resultaten

Onderhoudstimmerman vacatures

Op zoek naar een afwisselende baan? Ben je handig en graag in de weer? Dan is een baan als onderhoudstimmerman iets voor jou. Wij hebben onderhoudstimmerman vacatures open staan waar jij aan de slag kunt. Als onderhoudstimmerman werk je nooit op dezelfde plek. Je voert diverse klussen en projecten uit voor verschillende klanten en opdrachtgevers. Het werk van een onderhoudstimmerman is fysiek zwaar, je bent de hele dag bezig met gereedschappen pakken, materialen ophalen en de steiger op- en aflopen. Bekijk onze onderhoudstimmerman vacatures hieronder!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke competenties heb je nodig als onderhoudstimmerman?

Als onderhoudstimmerman is het belangrijk dat je weet hoe je slimme en handige constructies bouwt. Je gaat dit doen voor makkelijke en moeilijke plekken. Het is daarom ook handig als je creatief bent ingesteld en weet wat de klant wil. Als onderhoudstimmerman zul je voornamelijk zelfstandig op pad gaan, maar er zijn ook projecten waar je gaat samenwerken met collega’s aan grote complexe constructies.

Waar werk je als onderhoudstimmerman?

Je bent als onderhoudstimmerman op veel verschillende locaties aan het werk. Geen dag is hetzelfde en je bent in contact met veel verschillende klanten. Hierdoor is het werk als onderhoudstimmerman divers en afwisselend. De ene dag ben je bezig met het monteren van vloeren en deuren, en de andere dag ben je reparaties en renovaties aan het uitvoeren. Lijkt dit je wel wat? Lees hieronder dan hoe je solliciteert op onze onderhoudstimmerman vacatures.

Solliciteer op onderhoudstimmerman vacatures

Wil jij snel en eenvoudig solliciteren op een van onze onderhoudstimmerman vacatures? Dat kan bij Effect! Als je via onze website solliciteert op een van onze onderhoudstimmerman vacatures krijg jij binnen 24 uur reactie van ons. Wij gaan aan de slag voor jou, zodat jij zo snel mogelijk aan het werk kunt als onderhoudstimmerman. Heb je vragen over deze vacatures? Of staan er geen passende onderhoudstimmerman vacatures tussen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag. Ook kun je een open sollicitatie bij ons doen en dat gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!