Jouw loopbaanontwikkeling

Ontdek jezelf in de arbeidsmarkt

 

Je hebt een goede baan, je kan jouw skills toepassen, maar hebt het gevoel dat er meer uit te halen is of dat misschien een hele andere richting meer voor jou is weggelegd. Daar kom je maar op één manier achter. Ga het gesprek aan met een professional, met een loopbaancoach.

In samenwerking met een gecertificeerd NOLOC loopbaanbegeleidingsbureau willen wij jou graag helpen om uit te vinden wat jouw drijfveren, competenties en motivaties zijn. Waar krijg jij energie van? En wat heb jij in je om te groeien in je werk en als persoon?

Samen met de loopbaancoach volg je een ontwikkelingstraject van 4 uur. Daarin onderzoeken we mogelijkheden en passies en kijken naar opleidingsmogelijkheden. Je doet een arbeidsscan om te zien hoe goed jij in je huidige functie in de arbeidsmarkt ligt én wat de toekomstperspectieven zijn voor je huidige functie en de huidige jij! Ook doe je een persoonlijkheidsscan, hierin wordt je getoetst op je drijfveer, competenties en karakter.

De rapportages van deze scans worden samengevoegd en ga je uitgebreid bespreken met je loopbaancoach. Samen met haar maak je een plan om de betere jij naar boven te halen óf om wellicht te ontdekken dat je gewoonweg goed op je plek zit.

Wat wij jou bieden:

Je wordt één op één gecoacht waarin we samen proberen het beste uit jou te halen op het gebied van werk, ontwikkeling en persoonlijke groei. Jij bepaalt zelf hoe jouw toekomst eruit gaat zien. Dit ontwikkelingstraject helpt jou verder!

  • Ontwikkelingstraject van 4 uur
  • Arbeidsscan
  • Persoonlijkheidsscan
  • Persoonlijk (ontwikkelings)plan

Nadat je dit ontwikkelingstraject hebt doorlopen helpen wij jou bij het maken van een nieuw persoonlijk CV en gaan we op zoek naar dé baan die perfect bij jou past!

Meer informatie? Neem contact op met Marjolijn Harperink.
T:
0541 24 12 07 | M: m.harperink@effectwerkt.nl

Aanvraag loopbaanbegeleiding

Heb jij ook het gevoel dat er meer in zit, maar weet je het er zelf niet uit te halen? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan! Laat geheel vrijblijvend jouw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op om je verder te informeren.