Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 23 resultaten
Toon 23 resultaten

Installatiemonteur vacatures

Ben je van plan om aan de slag te gaan in de techniek? Dan is een baan als installatiemonteur iets voor jou! Als installatiemonteur ben je bezig met het installeren van cv-ketels en internetaansluitingen. Je bent veel in contact met klanten en bent zelfstandig aan het werk. Wij hebben verschillende soorten installatiemonteur vacatures online staan. Of je nou een ervaren installatiemonteur bent, een assistent installatiemonteur of dat je de kneepjes van het vak nog moet leren, bij Effect kun je aan het werk! Bekijk ons ruime aanbod installatiemonteur vacatures hieronder en vind een baan in Twente, Salland of in de Achterhoek.

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke competenties heb je nodig als installatiemonteur?

Als je gaat werken als installatiemonteur is het handig als je over een aantal competenties beschikt. Zo moet je een goede waarnemer zijn, jij moet snel en gemakkelijk problemen kunnen opsporen en verhelpen. Ook ben je communicatie sterk, je werkt veel bij klanten thuis en moet goed kunnen uitleggen wat het probleem is en hoe jij dat gaat oplossen.

Waar werk je als installatiemonteur?

De plek waar je komt te werken als installatiemonteur is elke dag verschillend. Je werkt als installatiemonteur bij een bedrijf of organisatie of als ZZP’er. Als installatiemonteur ben je veel onderweg en kom je bij verschillende klanten thuis voor installaties of reparaties.

Waarom werken als installatiemonteur?

Ben je op zoek naar een afwisselende baan en word je enthousiast van technische problemen oplossen? Dan is werken als installatiemonteur iets voor jou. Geen dag is hetzelfde en je kunt tijdens het werk je verder ontwikkelen op het gebied van installaties.