Hoe kom ik bij de nieuwe medewerkersportal?
De nieuwe medewerkersportal is te bereiken door te klikken op deze link of door naar het volgende internetadres te surfen: https://portal.effectwerkt.nl/werknemer/account/login. Let op: voor het grootste gebruikersgemak adviseren wij om de portal te openen in internetbrowser Google Chrome. Deze kun je hier downloaden.

Wat is mijn wachtwoord?
Je hebt een mail gekregen met een tijdelijk wachtwoord voor de medewerkersportal. Let op: het wachtwoord moet je binnen 14 dagen wijzigen. Dit kun je doen onder het kopje ‘’Wachtwoord wijzigen’’. Kun je niet meer inloggen of ben je je wachtwoord vergeten? Klik op “Wachtwoord vergeten” en vraag een nieuw wachtwoord aan op het mailadres dat je bij Effect hebt doorgegeven.

Hoe onderteken ik een contract?
Ga naar de nieuwe medewerkersportal via deze link. Eenmaal ingelogd zie je tegels. Om je contract door te lezen en te ondertekenen, kies tegel “Documenten ondertekening”. Hier kun je het contract openen, doorlezen en digitaal ondertekenen door middel van een SMS code. Deze SMS-verificatie gebeurt op het mobiele nummer die je aan Effect hebt doorgegeven.

Hoe moet ik de uren invullen?
Ga naar de nieuwe medewerkersportal via deze link. Eenmaal ingelogd zie je tegels. Onder de tegel ‘’Invoeren uren’’ kun je jouw uren per werksoort doorgeven. Een werksoort is een type uur, bijvoorbeeld een normaal uur á 100% of een overuur á 150% (of welk percentage dan ook van toepassing is volgens de cao.). Ook kunnen hier bijvoorbeeld vakantie-uren en aantal kilometers ingegeven worden. De volledige werkwijze staat in de handleiding van de portal, vanaf pagina 3. De portal kun je hier downloaden.

Welke componenten moet ik kiezen bij het invullen van de uren?
In de nieuwe medewerkersportal heb je veel verschillende componenten staan om uit te kiezen, als je bijvoorbeeld in ploegendienst werkt of overuren hebt gemaakt. Weet je niet welk percentage je moet kiezen, ga dan in overleg met jouw werkgever. Mocht je hier niet uitkomen, neem contact op met je vaste contactpersoon bij Effect Personeelsdiensten.

Wanneer wordt mijn loon overgemaakt?
Voor het uitbetalen van het loon is het van belang dat de uren zijn ingevuld en goedgekeurd door de opdrachtgever op maandag voor 12:00 uur na de desbetreffende werkweek. Is dit gebeurd, dan volgt uitbetaling van het loon uiterlijk op de donderdag na de desbetreffende werkweek.

Waar kan ik mijn loonstroken vinden?
Ga naar de nieuwe medewerkersportal via deze link. Eenmaal ingelogd zie je tegels. Via de tegel “loonstroken” kun je jouw loonstroken vanaf week 1 2023 inzien. Let op: loonstroken van voor 2023 zijn en blijven in te zien via het oude urensysteem, deze kun je hier vinden.

Waar vind ik mijn jaaropgave van 2022?
De jaaropgave van 2022 wordt uiterlijk begin februari geplaatst op je oude portal, deze kun je hier vinden.

Ik zie mijn reserveringen niet in mijn nieuwe portal?
Vanwege de overgang van systeem zijn de reserveringen niet direct zichtbaar. Deze worden in de eerste weken van 2023 overgezet en bijgewerkt op je nieuwe medewerkersportal. De reserveringen zijn dus NIET weg, maar tijdelijk niet zichtbaar. Voor vragen hierover, neem contact op met je vaste contactpersoon bij Effect Personeelsdiensten.