Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 44 resultaten
Toon 44 resultaten

Vacatures elektrotechniek

Ben jij technisch onderlegd en/of heb jij affiniteit met techniek? En wil jij graag werken in elektrotechniek? Dan hebben wij de juiste vacatures voor jou! Het takenpakket in de elektrotechniek is erg divers. De taken kunnen zijn het onderhouden van machines, het ontwikkelen van nieuwe elektro-apparatuur en het repareren en installeren van computers en machines. Het is belangrijk dat je rekening houd met de veiligheidsvoorschriften en deze altijd opvolgt. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder al onze elektrotechniek vacatures bij Effect!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Veelzijdig aanbod elektrotechniek vacatures

Het aanbod elektrotechniek vacatures van Effect Personeelsdiensten is erg uiteenlopend en groot. Dit heeft onder andere te maken met de groeiende installatiebranche. Er zijn dan ook diverse functies te onderscheiden binnen onze elektrotechniek vacatures. Je kunt onder andere aan de slag als;

  • Elektromonteur
  • Zonnepanelenmonteur
  • Werkvoorbereider
  • Projectleider

Daarnaast zijn de elektrotechniek vacatures ook onder te verdelen in fulltime, ZZP opdrachten en BBL vacatures. Door dit brede aanbod elektrotechniek vacatures weten wij bijna altijd een geschikte werkplek te vinden voor personen met affiniteit in de elektrotechniek. Ben jij enthousiast geworden? Bekijk onze elektrotechniek vacatures en solliciteer nu! Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan vooral verder over de voordelen die onze elektrotechniek vacatures bieden.

Voordelen van elektrotechniek

Als elektromonteur ben je bezig met installaties, reparaties en onderhoud van diverse elektrische systemen. Een veelzijdige job, waarbij elke dag er anders uit ziet. Dit is een van de grote voordelen die je kunt ervaren na een sollicitatie op een van onze elektrotechniek vacatures. Een ander voordeel is de mogelijkheid om door te groeien middels een vast contract. Wanneer jij jouw werkzaamheden namelijk naar behoren verricht, is de kans erg aannemelijk dat jij overgenomen wordt en in het betreffende bedrijf kunt groeien! Dit groeipotentieel heeft betrekking op zowel jouw verantwoordelijkheden in het bedrijf als jouw eigen financiën, en dat terwijl je middels onze elektrotechniek vacatures al een erg mooi salaris tussen €2.000 en €3.500 per maand kunt opstrijken als starter. Hoe hoog jij instapt, is afhankelijk van jouw kwaliteiten en ervaring. Daarnaast heb je de toegang tot een opleidingsbudget waar jij jezelf mee kunt ontwikkelen en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden top geregeld. Meer weten over het werk in de elektrotechniek? Op onze pagina “Werken als elektromonteur” lees je alles over dit beroep. Heb jij vragen of opmerkingen over een van de elektrotechniek vacatures of de voordelen hiervan? Neem dan direct contact met ons op!

Werken in elektrotechniek in Twente, Salland of de Achterhoek

Met onze elektrotechniek vacatures kun jij snel aan de slag door heel Twente, Salland en de Achterhoek. Ben jij woonachtig in deze omgeving en wil je werken in de elektrotechniek? Solliciteer dan snel op onze website. Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek. Op die manier kunnen we het hebben over de elektrotechniek vacatures die jou aanspreken en de rest van jouw wensen en behoeften. Vervolgens gaan wij direct op zoek naar een geschikte werkgever voor je, zodat jij binnen no-time lekker aan de slag kunt!