4 min4 juli 2023

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

Effect Personeelsdiensten blijft groeien. Ons team met werkkameraden is daarom weer uitgebreid! De afgelopen maanden zijn er 3 nieuwe toppers gestart. Maak kennis met Kyra, Amber en Lars! Amber en Lars versterken ons team van intercedenten en Kyra versterkt de afdeling personeelszaken. Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we weer een leuk lijstje met vragen opgesteld!

Vertel eens, wie ben je? Hoe oud ben je? Wat heb je gestudeerd? En waar kom je vandaan?

Lars: Mijn naam is Lars Telgenhof Oude Koehorst, 24 jaar en woonachtig in Ootmarsum. Ik heb communicatiewetenschap gestudeerd aan de Radboud in Nijmegen. Hier heb ik ook 4,5 jaar op kamers gezeten.
Amber:
Mijn naam is Amber Bruinink, ik ben 23 jaar oud en woon sinds kort in Geesteren. Op het Windesheim in Zwolle heb ik de opleiding AD Officemanagement afgerond.
Kyra:
Hai! Mijn naam is Kyra, 26 jaar oud en ik kom uit het mooie Ootmarsum. Inmiddels woon ik alweer een tijdje in Oldenzaal. Na het behalen van mijn mbo Human Resource Management heb ik begin dit jaar ook mijn hbo bachelor Human Resource Management afgerond aan het Saxion in Enschede.

Welk team ga je versterken en wat ga je daar doen?

Lars: Ik ben in februari begonnen bij team Bouw in Oldenzaal. Ik ben hier aan de slag gegaan als intercedent/accountmanager. Een branche waar ik me bijvoorbeeld mee bezig houd is duurzame energie.
Amber:
Ik ga team techniek versterken in de functie van intercedent! Zo ga ik ervoor zorgen dat de juiste kandidaat bij de juiste vacature wordt gematcht.
Kyra: Inmiddels ben ik al een paar maand werkzaam als HR-medewerker. Ik houd me voornamelijk bezig met de contracten, nieuwe opdrachten, pensioenen, ziekte en de rest 😉

 Wat was je eerste indruk van je werkvrienden én Effect?

Lars: Effect is een erg platte organisatie, dat viel me meteen op. Je kunt met iedereen ouwehoeren (mits daar natuurlijk ruimte voor is haha) en je kunt op iedereen rekenen. Gewoon een super gezellige werksfeer en een prettige bedrijfscultuur. Ook heb ik al kennis mogen maken met de feestjes, dat is ook zeker niet mis!
Amber:
Een gezellige, informele werksfeer waar hard wordt gewerkt, maar er ook zeker tijd is om te ouwehoeren met elkaar.
Kyra:
Leuke spontane club jonge mensen! Hier wordt lol gemaakt, gefeest en daarnaast ook hard gewerkt!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Lars: In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Ook ga ik graag naar (carnaval)feestjes en festivals. Gewoon een biertje op het terras of in het café met mijn vrienden, of op vakantie gaan met mijn vriendin zijn dingen die ik ook graag doe. Daarnaast, als ik er tijd voor heb, wil ik ook wel eens in de keuken staan om uitgebreid te koken. Of gewoon lekker op de bank een serie kijken!
Amber:
In mijn vrije tijd tennis en wandel ik graag, zet ik mij in voor verenigingen in Geesteren, maar vind ik het ook gezellig om met vrienden en vriendinnen wat biertjes te drinken. 😉
Kyra:
Ik houd van sporten, wandelen in de bossen, terrassen, uit eten gaan, feestjes en niet te vergeten wintersport in Oostenrijk.

Welke (gekke) gewoontes heb je?

Lars: Een (gekke) gewoonte waar ik door mijn collega’s ook ben op aangesproken is dat ik bij het maken van een tosti de twee boterhammen tegenovergesteld van elkaar op elkaar leg. Logisch in mijn ogen, want dan heb je aan elke kant van de tosti het lekkere stuk van de boterham.
Amber:
Dat ik vaak, zonder dat ik het door heb, de laatste slok koffie in mijn kopje laat zitten.
Kyra:
Tijdens de eerste werkborrel een sigaret verkeerd om aansteken.

Wat zou je heel graag willen doen, maar heb je nog nooit gedaan?

Lars: Ik wil wel een keer een verre reis maken. Ik zou bijvoorbeeld wel eens naar Nieuw-Zeeland willen, of naar een land in Zuid-Amerika. Ook de westkust van de Verenigde Staten staat op mijn bucketlist.
Amber:
Een reis maken door Amerika is nog wel iets dat op mijn bucketlist staat!
Kyra:
Alleen op reis gaan!

Waar maken we jou tussen de middag écht blij mee? Patat met een snack, broodbode, een gehaktbal of een visje?

Lars: Gehaktballetje gaat er altijd in! En eigenlijk alles wat met kip te maken heeft, maak je mij tussen de middag zeker blij mee.
Amber:
Broodje van de broodbode! 😊 (En twee snacks i.p.v. patat, maar dat is me nog niet gelukt)
Kyra:
Een broodje van de broodbode is altijd een goed idee.

Bij Effect zijn we erg fanatiek in de karaokebar. Welk liedje zing jij mee uit volle borst?

Lars: Eigenlijk alles wel van Suzan & Freek, of anders André Hazes!
Amber:
Het gebeurt niet snel, maar als ik karaoke ga zingen dan zing ik het liefst een Nederlandstalig lied. 
Kyra:
Alle liedjes van ABBA!

Uiteraard kunnen wij nog meer versterking gebruiken. Dus denk jij na het lezen van bovenstaande ervaringen, dit lijkt mij ook wel wat? Bekijk dan onze interne vacatures en misschien wordt jij wel onze nieuwe werkkameraad!🙌

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Leer onze nieuwe werkkameraden kennen!

5 min31 oktober 2023

Leer onze nieuwe werkvrienden in Lichtenvoorde kennen!

3 min27 juni 2023

Afstuderen en stage lopen bij Effect, zo ziet dat eruit!

3 min24 februari 2023