Young professional in de bouwkunde of technische bedrijfskunde, maar wat past bij mij?

Ben jij net afgestudeerd? Gefeliciteerd! Je vraagt je misschien af: en nu, wat wil ik eigenlijk? Welke baan/functie in de richting bouwkunde, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde past bij mij? Maar vooral welke organisatie past bij mij? Wij kunnen je daarbij helpen. Hoe? Door onze brede expertise van de arbeidsmarkt en toffe werkgevers hier in de regio!

Wist je dat veel starters helemaal niet zo goed weten wat ze kunnen verwachten op de werkvloer? Hierdoor verlaten veel starters vroegtijdig hun eerste baan. Om dit te voorkomen is het misschien goed om je zo breed mogelijk te oriënteren en je door verschillende (onafhankelijke)mensen te laten adviseren. Dus in gesprek gaan met een bureau dat veel ins- en outs kent van een bedrijf is misschien zo gek nog niet?

Misschien passen jouw kwaliteiten bij een functie als projectleider of werkvoorbereider, of juist meer bij een functie als bouwkundig tekenaar of engineer? Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en techniek. Een zeer brede en gevarieerde branche. Dus heb jij een opleiding in de richting van bouwkunde, werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde gevolgd? Check dan hieronder wat je allemaal wel niet kan doen. Of worden.  

hbo bouwkunde functies

hbo techniek functies

Ontdek wat jij goed kan!

Je bent meer dan je behaalde opleiding. Je bent ook een persoon. Iemand met ambities, eigenschappen, sterke, maar ook zwakke punten. Hoe belangrijk is dit om te weten, zodat je nieuwe werkgever en het team waarin je komt te werken hier ook goed bij past.

Hiervoor nemen wij PPA-testen af. Dit is een Persoonlijk Profiel Analyse en geeft inzicht in het werkgedrag van mensen. Hoe zie jij jezelf, hoe reageer je op bepaalde (werk)situaties, wat motiveert je, wat zijn je ‘angsten’ en hoe reageer je onder druk. En dit in slechts 8 minuten.

Hoe gaan we te werk?

Je krijgt van ons online een gedragsassessment opgestuurd. Dit assessment zal maximaal 8 minuten in beslag nemen. Na afronding van je assessment ontvangen wij een gedetailleerd profiel van jou. Dit kunnen we uitbreiden met carrièremogelijkheden en functies die aansluiten. Wij analyseren dit en gaan hierover met je in gesprek. Vrijblijvend!

Door onze expertise, kennis van de markt én het inzicht dat wij krijgen door de PPA-test zorgen ervoor dat wij jouw verwachtingen en de realiteit op de juiste manier kunnen afstemmen. Op deze manier kunnen wij jou succesvol matchen met jouw toekomstige werkgever.

Geïnteresseerd? Goed nieuws! Wij nemen de komende periode 20 PPA testen af. Ben jij net afgestudeerd van een hbo- of wo-opleiding? Of bevalt je eerste baan misschien niet goed? Dan is dit zeker een aanrader. Ook als je geen interesse hebt in het afnemen van een PPA, maar wel hulp kan gebruiken bij het vinden van de juiste baan kun je je gegevens achterlaten. Laurijn en Roanne zullen je verder helpen!

Laat hier je gegevens achter!

Op zoek naar je eerste echte baan?

Heb je een hbo- of wo-opleiding gevolgd richting de bouwkunde of techniek? Of ligt je interesse in de bouwkunde of techniek? En ben je op zoek naar een functie die past bij jou en jouw wensen, behoeften en ambities? Laat dan je gegevens achter en wij helpen je aan een passende baan!

Interesse in een PPA test(Vereist)
Interesse in een PPA test?

Altijd een baan bij jou in de buurt

Op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Das mooi! Wij hebben verschillende banen in de buurt van Twente, Salland en de Achterhoek. Er is altijd wel een baan bij jou in de buurt.

bemiddelingsgebied