Werken als ZZP’er?

Ben jij ZZP’er of wil jij starten als ZZP’er in de Bouw, Techniek, Groen of Infra? Wij helpen jou aan mooie opdrachten en projecten in de omgeving van Twente en de Achterhoek.

 

Als zzp’er ben je naast de dagelijkse werkzaamheden druk met de administratie en andere zaken wat erbij komt kijken. Zo moet je ervoor zorgen dat je voldoende opdrachten binnen haalt, de offertes opgesteld worden én de uitbetaling volgens planning gaat. Tijd overhouden voor leuke uitjes met je gezin, sport of andere hobby’s zit er soms niet in.

Daarom zorgen wij ervoor dat jij je alleen hoeft te focussen op je werkzaamheden, daar waar jij goed in bent! De administratieve rompslomp nemen wij uit handen. Wij zorgen ervoor dat jouw facturen wekelijks betaald worden én zelfs de factuur opgesteld wordt. Dankzij ons grote aanbod aan opdrachtgevers, hebben wij voldoende nieuwe opdrachten waar je aan de slag kunt. Zo houd jij tijd over en ben je verzekerd van opdrachten en administratie dat op orde is. Tussendoor een eigen klus? Geen probleem! Zodra dit project is afgelopen, helpen we je graag aan nieuwe projecten bij jou in de buurt!

Als ZZP’er aan de slag

De vele voordelen waarvan je profiteert

  • Word lid van onze community en blijf op de hoogte van alle projecten door heel Twente en de Achterhoek.
  • Binnen een week is 100% van jouw factuur betaald.
  • Geen tijd kwijt aan administratie. Jij geeft de uren aan ons door, wij regelen de rest!
  • Jij kunt voordelig gebruik maken van gereedschappen en werkkleding.
  • Je verdiepen in alle regels? Niet nodig! Bij ons werk je altijd met goedgekeurde modelovereenkomsten voor de Wet DBA.
  • Via Effect kun jij opleidingen volgen en je laten bijscholen, zo kun jij je voortdurend ontwikkelen en verbeteren.

De vakgebieden

Waarin wij mooie projecten aanbieden

Ben jij timmerman, metselaar, installatiemonteur of heb jij andere kwaliteiten? Dankzij het netwerk dat wij hebben opgebouwd hebben wij genoeg mogelijkheden in de sectoren bouw, techniek, groen of infra. Daarom kunnen wij zeker passende projecten vinden die aansluiten op jouw vakgebied! Het enige wat wij van jou nodig hebben is een KvK-uittreksel, een BTW-nummer van jouw onderneming, een geldig bankrekeningnummer, jouw aansprakelijkheidsverzekering en de nodige certificaten. Tenslotte is het natuurlijk handig dat je beschikt over eigen vervoer.

Heb je vragen of opmerkingen?
Neem direct contact op met Bas van Weersel. Bas is te bereiken op 0541 24 12 11 of per mail via b.vanweersel@effectwerkt.nl.

ZZP opdrachten

In Twente en de Achterhoek

Schrijf je in als ZZP'er

Wij zoeken naar opdrachten!