Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 25 resultaten
Toon 25 resultaten

ZZP timmerman opdrachten

Wil jij graag timmeren aan een mooie toekomst? Kun jij zelfstandig op pad gaan? En wil je gaan werken als ZZP timmerman? Dat kan bij Effect! Als ZZP timmerman kun jij gaan werken voor uiteenlopende projecten en opdrachtgevers. Je gaat werkzaamheden uitvoeren zoals het vervangen van trappen, deuren afhangen, gipsplafond vernieuwen en vensterbanken aftimmeren. Geen dag is hetzelfde! Bekijk onderstaande opdrachten en begin te werken aan allerlei leuke projecten als ZZP timmerman!

Nieuwste vacatures in je mail

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Dan kan! Selecteer hierboven jouw wensen, dan sturen wij jou wekelijks een mail met nieuwe vacatures!

ZZP’er worden in de timmerindustrie?

Ben jij een ZZP timmerman en op zoek naar mooie opdrachten in de omgeving? Dankzij het netwerk dat wij hebben opgebouwd kennen wij inmiddels genoeg opdrachtgevers die op zoek zijn naar een ZZP timmerman in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. De opdrachten zijn erg uiteenlopend zodat er voor elke ZZP timmerman wel wat tussen zit. Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Kortlopende en langdurige projecten. Kortom, voor allerlei ZZP timmerman opdrachten ben je bij ons aan het juiste adres. Neem daarom vooral contact met ons op. Wij reageren binnen 24 uur en plannen met jou een gesprek in waarin jij jouw voorkeuren aan kunt geven. Vervolgens doen wij de rest en kun jij snel aan de slag als ZZP timmerman!

ZZP timmerman opdrachten in Twente, Salland en de Achterhoek

Onze ZZP timmerman opdrachten zijn beschikbaar in zowel Twente, Salland als in de Achterhoek. Zo kun je als ZZP timmerman in de Achterhoek aan de slag in Lichtenvoorde en in Twente bijvoorbeeld in Haaksbergen of Almelo. De ZZP timmerman opdrachten zijn erg divers waardoor er vaak voor iedere werkzoekende ZZP timmerman wel een geschikte opdracht tussen zit. Een vereiste is het beschikken over een MBO diploma. Heb jij jouw MBO diploma behaald en wil jij aan de slag als ZZP timmerman, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Als je geen ZZP timmerman bent maar wel ZZP’er, ben je hier ook aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een breed aanbod ZZP vacatures. Neem een kijkje op onze website en kijk of er een ZZP opdracht voor jou tussen zit.

Solliciteren op ZZP timmerman opdrachten

Op onze site kun je eenvoudig solliciteren op een van onze ZZP timmerman opdrachten. Laat jouw gegevens achter bij de opdracht die jou het meest aanspreekt en wij regelen de rest. Staat er momenteel geen geschikt ZZP timmerman opdracht tussen? Dat kan, maar dat is absoluut geen probleem. Wil jij aan de slag als ZZP timmerman of wat anders, kun je altijd een open sollicitatie doen bij ons. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en gaan samen met jou om tafel om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Door ons grote netwerk weten wij vaak wel een opdracht te vinden, of dat nu is voor een ZZP timmerman of ZZP lasser, dat maakt ons niet uit.