Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 0 resultaten
Toon 0 resultaten

ZZP monteur vacature

Ben jij ZZP’er monteur of wil je ZZP’er monteur worden? Dan ben je hier op je plek! Als ZZP’er monteur ga jij uiteenlopende werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het monteren van zonnepanelen, plaatsen van verschillende soorten omvormers, onderhoudsbeurten uitvoeren, elektrische tekeningen lezen en het plaatsen van verdeelkasten en armaturen. Enthousiast geworden? Bekijk ons ruime aanbod aan ZZP monteur vacatures in Twente, Salland of de Achterhoek. Neem dan een kijkje tussen onderstaande ZZP monteur vacatures en solliciteer direct!

Helaas, geen opdrachten

Misschien kun je het volgende proberen:
  • Pas je zoekopdracht aan, verwijder alle filters
  • Probeer een ander synoniem
  • Heb je een dringende vraag? Neem contact met ons op via de live chat of bel naar 0541 24 12 00!
  • Woon je in het grensgebied, gebruik dan je woonplaats i.p.v. postcode om een baan te zoeken
  • Kom je er niet uit of is er geen passende vacature? Doe een open sollicitatie!

Schrijf je in als ZZP'er

Wij zoeken naar opdrachten!

ZZP opdrachten

In Twente en de Achterhoek

Nieuwste vacatures in je mail

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Dan kan! Selecteer hierboven jouw wensen, dan sturen wij jou wekelijks een mail met nieuwe vacatures!

ZZP monteur vacatures in regio Twente

Wil jij aan het werk als monteur in de regio Twente? Neem dan een kijkje tussen onze ZZP monteur vacatures. Ons aanbod ZZP monteur vacatures zit namelijk verspreid door heel Twente. Zo kun je als ZZP monteur onder andere aan het werk in Zwolle, Almelo, Hengelo en Enschede. Je krijgt de mogelijkheid om aan allerlei mooie projecten mee te werken, waarbij je tevens goed betaald krijgt. Wil jij meer weten over onze ZZP monteur vacatures in de regio Twente? Neem dan contact met ons op. Wij reageren binnen 24 uur en helpen jou zo snel mogelijk aan een mooie klus voor een ZZP monteur!

ZZP monteur vacatures in de Achterhoek

Naast onze ZZP monteur vacatures in de regio Twente bieden we jou ook de mogelijkheid om als ZZP monteur aan de slag te gaan in de Achterhoek. Door te solliciteren op een ZZP monteur vacature van Effect ben jij verzekerd van voldoende nieuwe ZZP opdrachten in de Achterhoek. Dit kunnen zowel tijdelijke als langdurige projecten zijn. Daarnaast kun je profiteren van diverse voordelen, zoals een mooi salaris, kortingen en gratis administratie. Staat er momenteel geen ZZP monteur vacature tussen die jou kan overtuigen? Doe dan een open sollicitatie. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar jouw wensen en behoeften. Vervolgens gaan wij op zoek naar de ZZP monteur klus die jou op het lijf is geschreven!

Meer dan alleen ZZP monteur vacatures

Ben jij nou ZZP’er en ben je niet (alleen) geïnteresseerd in ZZP monteur vacatures? Neem dan eens een kijkje tussen ons volledige aanbod ZZP vacatures. Naast de ZZP monteur vacatures kun je bij ons ook aan de slag als ZZP hovenier, metselaar, timmerman, lasser en nog veel meer! Dit ZZP vacatures aanbod is erg breed en divers dus zeker de moeite waard om te bekijken als ZZP’er. Hierbij kun je wederom kiezen tussen werken als ZZP’er in regio Twente, de Achterhoek of Salland.