Werken in het groen

Heb jij groene vingers en vind je het fijn om buiten aan het werk te zijn? Ga aan het werk in de groenvoorziening. Als hovenier of groenvoorziener heb je de prachtige kans om te werken in een omgeving waar natuur, creativiteit en vakmanschap samenkomen.

Bij Effect hebben we diverse opdrachtgevers in Twente, Salland en de Achterhoek die je deze prachtige kans willen aanbieden. Heb jij al enige ervaring, maak jij graag de switch naar de groenvoorziening of sta je juist aan het begin van je carrière? We zien iedere sollicitatie met plezier tegemoet. We kijken namelijk liever naar je kwaliteiten en ambities dan naar je cv.

Topvacatures in het groen

Waarom werken in de groenvoorziening

Een baan in het groen biedt tal van voordelen voor diegenen die van de natuur houden.

Werken in de buitenlucht:
Wie in de groen werkt brengt het grootste deel van de werkdag buiten door, in contact met de natuur. Dit zorgt voor frisse lucht, zon en een stimulerende werkomgeving. Het werken in de buitenlucht draagt bij aan een betere fysieke en mentale gezondheid en kan stress verminderen.

Bijdragen aan een beter milieu
Door het onderhouden van parken tuinen en andere groene gebieden, draag je bij aan het tegengaan van klimaatverandering en het creëren van gezonde leefomgevingen voor mens en dier.

Diversiteit in werkzaamheden
Groenonderhoud omvat een breed takenpakket en verantwoordelijkheden. Snoeien, maaien, onkruidbestrijding, beplanting en het onderhoud van bestrating en terrassen kunnen tot jouw taken behoren. Deze diversiteit aan werkzaamheden zorgt voor afwisseling en uitdaging, waardoor elke werkdag uniek is.

Samenwerken en sociale interactie
Groenonderhoud wordt vaak uitgevoerd in teamverband, waardoor je de kans krijgt om samen te werken met collega’s en in contact te komen met klanten en omwonenden. Dit bevordert sociale interactie, teambuilding en biedt mogelijkheden om te leren van anderen.

Carrière- en groeimogelijkheden
De groeiende aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn zorgt voor een toenemende vraag naar groene professionals, waaronder groenonderhouders. Dit biedt kansen op een stabiele carrière met mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Groen vacaturevideo

Groot-groen hovenier
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Solliciteer direct!

Wij hebben verschillende vacatures openstaan als hovenier, groot-groen medewerker, assistent hovenier en BBL hovenier. Of je nu aan de slag wil als zelfstandig hovenier, als vakantiewerk of je wil je laten omscholen tot hovenier, het is mogelijk bij Effect! Genoeg keuze dus!

Bekijk onze vacatures

voor vakmensen zoals jij!

Hovenier vacatures

Bekijk alle vacatures!