Werken als technisch productiemedewerker

Wat doet een technisch productiemedewerker?
Als technisch productiemedewerker heb je veel verschillende taken binnen het productieproces. Denk aan het bedienen van specifieke machines of werkzaamheden aan de lopende band. Je gaat logistieke taken uitvoeren, zoals werken in het magazijn, kwaliteitscontrole, goederen inpakken en orders picken.

Waar werk je als technisch productiemedewerker?
Een technisch productiemedewerker werkt in de industrie. Samen met je collega’s voer je taken uit binnen het productieproces. Je gaat samenwerken met monteurs, productiekrachten, procesoperators en ploegleiders. Je bent verantwoordelijk voor de machinelijn en je ondersteunt de technisch operator. Je maakt producten gereed voor verzending en voert de kwaliteitscontrole uit. Daarnaast ben je bezig met het bedienen van bovenloopkranen en andere magazijn werkzaamheden. Als je op zoek bent naar een afwisselende uitdaging, dan is deze baan zeker iets voor jou!

Welke competenties heeft een productiemedewerker?
Je bent als technisch productiemedewerker gemotiveerd en leergierig. Je hebt affiniteit en ervaring met technisch productiewerk en weet van de huidige veiligheidsregels. Het is belangrijk om veilig te werken voor jezelf en collega’s. Met jouw aanpakkers mentaliteit weet jij veel verschillende taken in het productieproces uit te voeren.

Werkzaamheden kunnen bestaan uit

  • Goederen inpakken
  • Orders picken
  • Bedienen van vorkheftruck
  • Assisteren in de productie
  • Bedienen van bovenloopkranen
  • Magazijn werkzaamheden

Op zoek naar een Leerwerkplek?

Werken en leren tegelijk

Bekijk al onze vacatures

Voor startende en ervaren vakmannen en vakvrouwen