Werken als EMVI-schrijver

Wat doet een EMVI-schrijver?
Als EMVI-schrijver ben je bezig met plannen schrijven. Dit is natuurlijk het eindproduct, maar daar gaat nog een heel proces aan vooraf. Je bent ook bezig met onderzoek, informatie inwinnen, een strategie opstellen en reviews verwerken. Samen met je collega’s zorg je voor een specifiek, overtuigend en onderscheidend verhaal. Samen zorg jij ervoor dat aanbesteding naar aanbesteding wordt binnengehaald! Enthousiast geworden over dit beroep? Bekijk dan onze EMVI-schrijver vacatures!

Waar werk je als EMVI-schrijver?
Als EMVI-schrijver kun je in verschillende sectoren aan het werk. Denk aan de sectoren bouw, techniek en infra. Binnen deze sectoren kun je met verschillende soorten projecten aan de slag.

Welke competenties heeft een EMVI-schrijver?
Jij als EMVI-schrijver moet resultaatgericht te werk kunnen gaan. Tijdens het schrijven moet je regelmatig gerichte keuzes kunnen maken en dit moet leiden tot een zo goed mogelijk eindresultaat. Daarnaast moet je kritisch zijn en buiten de kaders kunnen denken. Je hebt te maken met hoge verwachtingen en beoordelingen waardoor er wordt verwacht dat je met een onderscheidend plan kunt komen.

Werkzaamheden kunnen bestaan uit

  • Uitvoeren van analyses en onderzoek
  • Strategie opstellen
  • Reviews verwerken
  • Informatie inwinnen tijdens input sessies

 

Onze werkwijze

Waarom Effect past bij jou!

Bekijk al onze office vacatures

Voor juniors, mediors en seniors!