Werken als administratief medewerker

Wat doet een administratief medewerker?
Een administratief medewerker is verantwoordelijk voor de (financiële) administratie van een bedrijf of organisatie. Als je aan de slag gaat als bijvoorbeeld secretaresse of receptionist voer je vooral ondersteunende werkzaamheden uit. Binnen een klein bedrijf zullen alle administratieve taken door jou gedaan worden. Je bent dan verantwoordelijk voor het bijhouden van alle betalingen en je regelt de financiële correspondentie zowel binnen als buiten het bedrijf. Klinkt dit als een baan voor jou? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze administratief medewerker vacatures, misschien staat er wat tussen voor jou!

Waar kun je werken als administratief medewerker?
Een administratief medewerker is een functiegroep waar meerdere functies of beroepen onder vallen. Zo kun je aan het werk gaan als medewerker bedrijfsadministratie, salarisadministratie, secretaresse of receptionist. Ben jij goed met cijfers? Communicatief sterk? En kun je gestructureerd te werk gaan? Dan is een baan in deze functiegroep iets voor jou! Je kunt in deze sector bij veel verschillende soorten bedrijven terecht. Wij hebben verschillende administratief medewerker vacatures online staan. De keuze is aan jou!

Welke competenties heeft een administratief medewerker?
Je moet nauwkeurig kunnen werken. Veel werkzaamheden vereisen precisie en vertrouwen. Hierdoor is nauwkeurigheid geen overbodige luxe. Daarnaast moet je beschikken over verschillende computervaardigheden, zoals werken met het Office-pakket. Ook is het belangrijk dat je communicatief sterk en klantgericht bent. De telefoon opnemen, overleggen met je collega’s en belangrijke mails sturen. Je communiceert de hele dag door!

Werkzaamheden kunnen bestaan uit

  • Urenregistratie personeel
  • Het werven van personeel
  • Factureren verzamelen en ordenen
  • Nacalculatie van bouwprojecten
  • Bonnen van uitvoerders maken
  • Bonnen sorteren op datum
  • Telefoon aannemen en doorverbinden
  • Bestellingen kantoorbenodigdheden en drukwerk

Onze werkwijze

Waarom Effect past bij jou!

Bekijk al onze office vacatures

Voor juniors, mediors en seniors!