Dit is waarom Effect bij jou past!

 

Kies je voor Effect, dan kies je voor een portie gezonde Twentse nuchterheid. ‘Doe je normaal, dan doe je al gek genoeg’. Wij geloven erin dat we met deze mentaliteit vraag en aanbod op de arbeidsmarkt op de beste manier bij elkaar kunnen brengen. Wat dat voor jou als medewerker betekent?

Voelt als thuiskomen
Ben je toevallig in de buurt? Dan kom je toch even binnenwandelen! Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Heb je een vraag m.b.t. je contract, het invullen van de uren of iets anders? Geen vraag is voor ons te gek. Je eigen contactpersoon legt dit je graag uit, natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie. Want de koffie hier moet je geproefd hebben!

We spreken dezelfde taal
Zeg maar gewoon ‘je’ hoor! Daarnaast kunnen we gerust lange gesprekken voeren over je werk. Onze mensen intern weten namelijk door hun branchespecialismen de ins en outs van jouw mooie vak! Wij leggen onze focus op de bouw, techniek en office. Maar daarnaast bieden wij ook banen aan in de productie en logistiek, groen en infra. Op basis van de wensen en mogelijkheden bepalen wij in welke richting we werk gaan zoeken voor jou. Wel of geen diploma en/of werkervaring, er zijn mogelijkheden genoeg!

Jouw veiligheid staat voorop
Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij jouw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren. Denk daarbij aan werkkleding, goed gereedschap en andere PBM’s passend bij jouw functie. We hebben het dan over PBM’s van zeer goede kwaliteit. Wanneer je PBM’s nodig hebt, kun je dit aangeven bij je contactpersoon en wij regelen het!