Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 39 resultaten
Toon 39 resultaten

Vacatures productiemedewerker

Ben jij op zoek naar productiemedewerker vacatures? Dan zit je hier goed! Als productiemedewerker voer je verschillende taken uit binnen het productieproces. Denk aan taken zoals het bedienen van machines, werken aan de lopende band, kwaliteitscontroles uitvoeren, goederen inpakken en orders picken. Samen met je collega’s werk je in de industrie en voer je de taken uit. Als je op zoek bent naar een afwisselende uitdaging, dan is deze baan zeker iets voor jou! Bekijk hieronder ons aanbod productiemedewerker vacatures.

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Productiemedewerker vacatures in de ploegendienst

Binnen ons aanbod productiemedewerker vacatures wordt er onderscheid gemaakt tussen werktijden. Zo hebben wij productiemedewerker vacatures in de dagdienst, maar ook productiemedewerker vacatures in de ploegendienst. Het voordeel van de dagdienst is dat je regelmatige dagen hebt en relatief veel tijd hebt voor bijvoorbeeld sport of andere hobby’s. De productiemedewerker vacatures in de ploegendienst brengen weer andere voordelen met zich mee. Onze productiemedewerker vacatures in de ploegendienst bieden namelijk een hoger salaris. In de ploegendienst krijg je namelijk toeslag of premie. Daarnaast heb je vrije tijd op andere momenten dan in de dagdienst. Hierdoor kun je mogelijk je kinderen naar school brengen en ophalen of huishoudelijke taken verrichten.

Technisch productiemedewerker vacatures

Onze productiemedewerker vacatures zijn niet alleen in werktijd te onderscheiden. Binnen de productiemedewerker vacatures wordt namelijk ook onderscheid gemaakt tussen technisch- en niet technische productiemedewerkers vacatures. Mocht jij een technische achtergrond hebben of affiniteit hebben met techniek, dan past een technisch productiemedewerker vacature mogelijk beter bij jou. Weet je het niet zeker en heb je vragen over de productiemedewerker vacatures? Aarzel niet om deze te stellen en neem contact met ons op. Je bent ook altijd welkom op een van onze vestigingen in Oldenzaal, Raalte of Lichtenvoorde.

Solliciteren op productiemedewerker vacatures bij Effect

Via onze website kun je snel en eenvoudig solliciteren op een van de productiemedewerker vacatures. Wanneer je solliciteert op een van de productiemedewerker vacatures nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Zodoende helpen we jou om zo snel mogelijk aan het werk te komen in de productie. Zit er voor jou niks tussen de productiemedewerker vacatures en wil je liever in een andere branche aan het werk? Dan zit je hier ook goed! Op onze website vind je namelijk ook een ruim aanbod aan bouw vacatures en techniek vacatures. Neem gerust een kijkje en vind de vacature die bij jou past.