Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 14 resultaten
Toon 14 resultaten

Vacatures procesoperator

Ben jij flexibel inzetbaar? En vind jij in ploegen werken geen probleem? Dan is een van onze procesoperator vacatures iets voor jou! Als procesoperator ga je werken in dagdienst of in ploegendienst. Als procesoperator zorg je ervoor dat de productie op rolletjes verloopt. Je houdt je bezig met het instellen- en bedienen van de machines, je bewaakt het kwaliteitsniveau en je ziet verbanden van afwijkingen in het proces en lost deze op. Dus ben je op zoek naar een afwisselende baan met veel werkzaamheden? Bekijk dan snel onze procesoperator vacatures en solliciteer!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Werken als procesoperator

Aan de slag als procesoperator? Dat kan bij Effect! Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor de productielijn. Je zorgt ervoor dat de productie goed en volgens schema verloopt. Je houdt je bezig met het instellen- en bedienen van de machines, bewaakt het kwaliteitsniveau en je ziet verbanden van afwijkingen in het proces en weet deze op te lossen. Een erg afwisselende functie dus! Als procesoperator kom je te werken in een dagdienst of ploegendienst. Beiden hebben zo hun voordelen. Zo heb je in een dagdienst vrije tijd in de avonden voor bijvoorbeeld sport en hobby’s. Bij een ploegendienst heb je overdag meer vrijheid, voor bijvoorbeeld huishoudelijke taken of om de kinderen van school te halen. Daarnaast werk je als procesoperator in groepsverband en is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en samenwerken.

Solliciteren op procesoperator vacatures

Bij Effect Personeelsdiensten kun jij snel en eenvoudig solliciteren op een van onze procesoperator vacatures. Wanneer jij via onze website solliciteert op een van de procesoperator vacatures krijg jij binnen 24 uur reactie van ons. Zodoende zorgen we er voor dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt als procesoperator. Heb je momenteel nog vragen of opmerkingen over een van de procesoperator vacatures? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Staat er geen passende operator vacature tussen of ben je op zoek naar iets anders? Dan kun je ook een open sollicitatie doen bij ons en dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Werkzaamheden procesoperator

  • Het instellen van machines
  • Het bedienen van machines
  • Kwaliteitsniveau bewaken
  • Opsporen van afwijkingen in het proces
  • Problemen in het proces oplossen
  • Storingen verhelpen