Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 17 resultaten
Toon 17 resultaten

Meubelmaker vacatures

Kun jij precies te werk gaan? Heb jij inzicht in de omgeving én ben je creatief? Dan hebben wij meubelmaker vacatures die passen bij jou! Als meubelmaker ga je aan de slag met het op maat maken van meubels, kasten, balies en nog veel meer. Je kunt tekeningen lezen en bent precies in je werk. Je werkt als meubelmaker op verschillende locaties. Omdat je altijd klant specifieke producten maakt, ben je nooit lang op dezelfde locatie aan het werk. Hierdoor is het werk als meubelmaker veelzijdig en kun je al je creativiteit erin kwijt. Dus wil jij graag meubelmaker worden in de omgeving Twente, Salland of in de Achterhoek? Neem dan snel een kijkje tussen onze meubelmaker vacatures!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Meubelmaker vacatures | Effect Personeelsdiensten

Effect Personeelsdiensten helpt jou in de zoektocht naar de ideale baan. Wil jij graag meubelmaker worden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij beschikken namelijk over een breed aanbod meubelmaker vacatures. Dit aanbod meubelmaker vacatures kan worden opgedeeld in functies zoals keukenmonteur, machinaal houtbewerker en (junior) interieurbouwer. Door de veelzijdigheid van ons aanbod meubelmaker vacatures kunnen wij voor iedereen die wil werken in de interieurbouw vaak een geschikte werkgever vinden. Heb je momenteel vragen over een van de meubelmaker vacatures? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij komen graag met jou in contact en reageren dan ook binnen 24 uur!

Werken in de interieurbouw | Werkzaamheden

Als jij gaat werken in de interieurbouw kies je uiteraard niet voor de kantoorbaan van 08:00 tot 17:00. Je solliciteert via onze meubelmaker vacatures op een baan waarbij je vaak onderweg bent naar verschillende klanten en waar je werkt met je handen. Je maakt allerlei soorten meubels, dus je dient goed overweg te kunnen met verschillende gereedschappen en machines. Daarbij moet je secuur te werk kunnen gaan, aangezien er veel rekenen, tekenen en meten aan te pas komt. Het mooie hieraan is dat er door dit secure werk producten van hoge kwaliteit geproduceerd en geplaatst kunnen worden. Iedere klant zal dan ook ontzettend blij met jou zijn! Wat ook niet onbelangrijk is, is dat je voor jouw werkzaamheden als interieurbouwer ook goed betaald krijgt. Afhankelijk van jouw ervaring, varieert het salaris bij onze meubelmaker vacatures van €2.000 tot €3.500 per maand.

Solliciteren op meubelmaker vacatures

Via onze website kun jij snel en eenvoudig solliciteren op een van onze meubelmaker vacatures. Als jij wilt werken als interieurbouwer in de omgeving van Twente, Salland of de Achterhoek, solliciteer dan snel op een van onze meubelmaker vacatures! Doordat wij erg snel op onze sollicitanten reageren en nauw contact onderhouden met werkgevers, kunnen wij ervoor zorgen dat jij snel aan de slag kunt. Zijn de meubelmaker vacatures niets voor jou maar wil je wel graag met je handen werken? Neem dan eens een kijkje tussen onze bouw vacatures of techniek vacatures!