Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 11 resultaten
Toon 11 resultaten

Vacatures kraanmachinist

Wil jij graag kraanmachinist worden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben meerdere kraanmachinist vacatures die wellicht wel wat voor jou zijn. Deze kraanmachinist vacatures zijn op te delen in standaard kraanmachinist vacatures en minikraanmachinist vacatures. Daarbij zijn deze kraanmachinist vacatures afkomstig van mooie bedrijven verspreid over de omgeving Twente, Salland en de Achterhoek. Als jij nou in de buurt woont en wilt werken als kraanmachinist, raden wij je zeker aan om een kijkje te nemen tussen onze kraanmachinist vacatures. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en gaan gepaard met een mooi salaris. Dit ligt tussen de €2.000 en €3.500, afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten.

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

 • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
 • op basis van jouw zoekopdracht;
 • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Werken als kraanmachinist

Wat staat je te wachten als je solliciteert op een van de kraanmachinist vacatures? Als kraanmachinist werk jij samen in een team aan mooie projecten, zodat er samen een mooi resultaat neergezet kan worden. Jij bent verantwoordelijk voor het bedienen van zware machines zoals hijskranen, shovels of graafmachines. Deze bediening vind plaats vanuit de cabine of vanaf de grond met behulp van een radiografische besturing. Als kraanmachinist ben jij vooral betrokken bij grote projecten in de bouw of scheepvaart. Tijdens een project rij jij de kraan naar de juiste plek en maak je de kraan gebruiksklaar. Je controleert de veiligheid van de kraan, de installatie en het gewicht van de lading.

Om jouw werkzaamheden tot een goed eind te brengen, moet je namelijk ten eerste een goed technisch zicht hebben. Je zit soms op hoogte, dus je bekijkt alles van een behoorlijke afstand. Een goed inschattingsvermogen om de afstanden en dieptes goed in te schatten is dan ook zeker een pré. Het kan echter ook zijn dat je niet op hoogte werkt en dingen als graaf- en grondwerkzaamheden uitvoert. Dit kan het geval zijn wanneer bijvoorbeeld je groenvoorziening, opritten of kunstgras moet leggen. Zo blijkt maar weer dat ondanks dat je alleen op een kraan zit, het werk van een kraanmachinist erg veelzijdig kan zijn!

Solliciteren op kraanmachinist vacatures

Bij Effect Personeelsdiensten kun jij snel en eenvoudig solliciteren op een van onze kraanmachinist vacatures. Wanneer jij via onze website solliciteert op een van de kraanmachinist vacatures krijg jij binnen 24 uur reactie van ons. Zodoende zorgen we er voor dat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt als kraanmachinist. Heb je momenteel nog vragen of opmerkingen over een van de kraanmachinist vacatures? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Staat er geen een passende kraanmachinist vacature tussen of ben je op zoek naar iets anders? Dan kun je ook een open sollicitatie doen bij ons en dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Werkzaamheden kraanmachinist:

 • Het bedienen van de kraan conform de veiligheidsrichtlijnen;
 • Materialen bevestigen
 • De kraan onderhouden en schoonmaken;
 • Gebruiksklaar maken;
 • Sleuven graven voor kabels;
 • Sloten en vaarten uitgraven;
 • Bouwterreinen bouwrijp maken;
 • Diverse sloopwerkzaamheden;
 • Storingen of problemen oplossen of anders melden;
 • Het verrichten van grondwerkzaamheden;
 • Procedures vastleggen, controleren en beheren in bijvoorbeeld een kraanboek;