Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 64 resultaten
Toon 64 resultaten

Vacatures installatietechniek

Ben jij gedreven ingesteld? Heb je affiniteit met techniek? Dan kan een van onze installatietechniek vacatures iets voor jou zijn! Er zijn veel verschillende installatietechniek vacatures. Zo hebben wij vacatures voor assistent installatiemonteur, allround installatiemonteur, leerling installatietechniek, servicemonteur, werkvoorbereider en calculator installatietechniek. Je kunt werkzaamheden uitvoeren, zoals het aanleggen van verwarmingen, het plaatsen van radiatoren en het leggen van gas- en waterleidingen. Enthousiast geworden? Wil jij graag werken in de installatietechniek? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures installatietechniek!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke banen zijn er binnen de installatietechniek?

Binnen de installatietechniek hebben wij verschillende vacatures open staan. De installatietechniek is een breed vakgebied waar verschillende opties mogelijk zijn. Het aanbod van Effect Personeelsdiensten is daarom ook veelzijdig en groot. Je kunt onder andere aan de slag als:

  • Assistent installatiemonteur
  • Allround installatiemonteur
  • Leerling installatietechniek
  • Service coördinator
  • Monteur brandpreventie
  • Loodgieter

Er staan vacatures open voor mensen met ervaring in de installatietechniek, voor beginners in de installatietechniek en voor mensen die zich willen laten omscholen tot een expert in de installatietechniek. Dus voor ieder wat wils! Bekijk daarom onze ZZP opdrachten en BBL vacatures. Doordat wij een veelzijdig aanbod hebben aan installatietechniek vacatures, weten wij bijna altijd een geschikte werkplek te vinden voor onze medewerkers. Ben je enthousiast geworden? Bekijk al onze elektrotechniek vacatures en solliciteer nu! Meer weten? Lees dan vooral verder over de voordelen en mogelijkheden van onze installatietechniek vacatures.

Voordelen van de installatietechniek

Als je gaat werken in de installatietechniek ga je vaak aan het werk bij een installatiebedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om ergens anders aan de slag te gaan. Denk hierbij aan de woningbouw, utiliteit, industrie of sanitair sector. Hierdoor zijn je werkzaamheden ook erg verschillend. Van het plaatsen van water- en gasleidingen tot aan het aansluiten van wasbakken en het plaatsen van dakgoten. De werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn dus erg afhankelijk van de functie die je gaat bekleden. Hier ligt dan ook al het eerste voordeel van het werken in de installatietechniek! Je kunt namelijk veel verschillende kanten op binnen deze sector. Wanneer jij deze werkzaamheden naar behoren uitvoert, is er de kans dat jij wordt overgenomen door het bedrijf! Hierdoor kunnen je verantwoordelijkheden binnen het bedrijf en je salaris veranderen. Het salaris tussen onze installatietechniek vacatures liggen tussen de €2.000 en €3.500, natuurlijk afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast biedt het werken via Effect Personeelsdiensten ook vele voordelen. Zo krijg je vanuit ons handige extra’s, PBM’s en voldoende ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden!

Welke competenties heb je nodig voor de installatietechniek vacatures?

De competenties die je nodig hebt verschillen per installatietechniek vacature. Als je al veel ervaring hebt in de installatietechniek zijn de verwachtingen anders over de competenties waar je over moet beschikken dan iemand die een opleiding gaat volgen in de installatietechniek. Als je wilt gaan werken in de installatietechniek is het belangrijk dat je ervaring of affiniteit hebt met techniek. Ook kun je oplossingsgericht werken en ben je creatief. Sommige problemen moet je oplossen door steeds nieuwe technologieën toe te passen en je kunt daarom ook snel schakelen. Je hebt dus kennis nodig van technische systemen en verstand hebben van veiligheidsrisico’s die horen bij het vak. Als je ervaring hebt in de installatietechniek kunnen de verwachte competenties divers zijn, zoals in het bezit zijn van een VCA certificaat en een mbo opleiding richting de techniek.

Waar werk je in de installatietechniek?

Als je gaat werken in de installatietechniek kun je bij verschillende bedrijven aan het werk gaan. Je kunt gaan werken in een fabriek, in de bouw of op locatie bij klanten. Waar je gaat werken is afhankelijk van de manier hoe je wilt gaan werken. Wil je veel samenwerken of liever zelfstandig? Wil je op verschillende locaties werken of op een vaste locatie? Dit zijn allemaal vragen die belangrijk zijn bij het bepalen waar je gaat werken in de installatietechniek.

Waarom werken in de installatietechniek?

Het werken in de installatietechniek kent veel voordelen. Zo is er op het moment veel vraag naar mensen in de installatietechniek. Je hebt dus een grote baankans wanneer je solliciteert op een van onze installatietechniek vacatures. Door deze vraag naar mensen is het salaris ook erg aantrekkelijk, ook als starter. Daarnaast zie je gelijk het resultaat van je werk. Of je nou meewerkt aan een groot bouwproject, je machines repareert of installaties onderhoud, het is vaak direct zichtbaar. Je bent tegelijk creatief als oplossingsgericht aan het werk. Dit maakt het werk en onze installatietechniek vacatures erg divers!