Effect’s Videovacatures

Een belangrijk onderdeel van onze vacaturebooster is de vacaturevideo. Tegenwoordig kijken mensen liever naar een video waarin bondig wordt verteld wat de vacature in houdt, dan dat ze zelf een hele tekst moeten doorspitten. Zo’n video zorgt ervoor dat mensen een beter beeld krijgen van wat de vacature nou precies in houdt. Doordat wij beelden met tekst en/of geluidsfragmenten combineren, zorgen wij ervoor dat de vacature begrijpelijk is voor de kandidaat. Hoe dit in zijn werk gaat? Je leest het hieronder!

Vraag naar de mogelijkheden
Lijkt zo’n vacaturevideo jouw bedrijf ook wat? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een passend concept. Vertel je wensen en de rest kun je aan ons over laten.

Plan een datum
Als alle mogelijkheden en wensen zijn besproken gaan we op zoek naar een geschikte datum. We kijken naar een dag waarop beide kanten beschikbaar zijn en wanneer er interessante werkzaamheden worden uitgevoerd. Op deze manier leggen wij mooie beelden vast die de functie perfect omschrijven.

Een effectief concept
Als er een datum is gepland gaan wij aan de slag met een concept welke goed aansluit bij de betreffende functie. Het is wenselijk dat er tijdens de opnames iemand beschikbaar is die vertelt over het bedrijf, de functie en de werkzaamheden. Door beeld en geluid met elkaar te combineren geven wij de (potentiële) kandidaat een goed beeld van wat hij of zij van de  functie kan verwachten.

De dag zelf
Op de dag zelf komen wij met twee collega’s filmen en fotograferen. We maken dan van jouw bedrijf mooie beelden en leggen de gewenste werkzaamheden vast op video én foto. We proberen zo veel mogelijk beeldmateriaal te schieten zodat we tot een passend resultaat komen. Vaak wisselen wij onze vacaturevideo’s af met beelden van het bedrijf, de werkzaamheden en een portret van een medewerker waarin hij of zij over de functie vertelt. Dit zorgt voor veel afwisseling en maakt de video persoonlijk. Tijdens de opnames zullen onze eigen collega’s actief meedenken over geschikte werkzaamheden en zullen zij je helpen met het vertellen van een goed verhaal.

Jouw persoonlijke vacaturevideo
Als al het beeldmateriaal is verzameld maken wij op kantoor een mooie video, welke goed zal aansluiten bij jouw doelgroep. Als de video klaar is sturen wij deze naar jou op voor goedkeuring. Mocht er nog iets aangepast moeten worden, dan is dit uiteraard mogelijk. Als de video is goedgekeurd zullen we jou de video in geschikt formaat toesturen samen met de foto’s van de opnamedag. De video en foto’s mogen nu door het bedrijf zelf ook worden geplaatst en worden gedeeld.

Jouw video, onze kanalen
Naast dat jij zelf de video plaatst, plaatsen wij de vacaturevideo ook op onze kanalen. Op deze manier gaan we samen opzoek naar de geschikte kandidaat op een originele en moderne manier!

Alle overige ins en outs over waarom videovacatures zo geschikt zijn lees je hier in onze blog!

Graag willen we wat voorbeeld video’s met je delen om inspiratie op te doen!

Aanvraag Vacaturebooster

Ook enthousiast geworden? Dan lichten wij dit graag verder toe in een gesprek. Uiteraard doen wij alles in overleg met en goedkeuring van jullie. Laat hieronder je gegevens achter voor meer informatie en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacaturebooster

Geef de vacatures een boost!

Onze diensten

en extra services
Vacaturevideo - Bekijk onze diensten
 • Administratieve handelingen
 • Verloning van uw medewerkers
 • Opstellen arbeidscontracten
 • Overname tijdelijke contracten
 • Verzuimbegeleiding bij (langere tijd) ziekte van uw medewerker
 • Overname van het ziekterisico
 • Pensioenregeling voor uw medewerkers
 • Verlofregistratie
 • Beantwoorden vragen over het dienstverband, wet- en regelgeving en salariëring beantwoorden
 • Ontslagprocedures