Werken als intercedent bij Effect Personeelsdiensten

Als intercedent bij Effect heb je een zeer afwisselende en uitdagende baan! Dagelijks houden wij ons bezig met het werven en selecteren van kandidaten voor onze opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in de branches: Techniek, Bouw, Infra & Groen en Office. Door de creatieve, energieke en vooral persoonlijke aandacht weten wij kandidaten uit de markt te selecteren en ervan te overtuigen om bij één van onze opdrachtgevers zijn/haar nieuwe uitdaging aan te gaan. Als intercedent denk je in kansen en oplossingen en is er veel ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Naast het werven van kandidaten houden wij ons ook bezig met relatiebeheer, alsmede het verbreden van de klantenkring van Effect. Het doel: verantwoordelijk zijn voor en het runnen van je eigen winkel binnen het team. De teams binnen Effect gaan voor de meest EFFECTieve samenwerking. Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne en laagdrempelige werkomgeving!

Zo ziet jouw werkdag eruit

Een intake houden met een kandidaat is onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Dat kan op locatie, maar vaak gebeurt dat bij ons op kantoor. Nieuwsgierig hoe een intake met een kandidaat verloopt? Bekijk de video!

Zo verloopt het sollicitatie- en werkproces

Onze aanpak!
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Herken jij jou in deze competenties?

 • Goed kunnen luisteren en de vraag achter de vraag kunnen en durven stellen;
 • Overtuigingskracht, daadkracht en resultaatgericht;
 • Het nemen van beslissingen en het dragen van verantwoordelijkheid;
 • Enthousiasme, leergierig en creatief in het vinden van oplossingen;
 • Zelfstandigheid, zelfkritisch en je hebt doorzettingsvermogen;
 • De bekende “helikopter view’ en “hand-on”mentaliteit;
 • Je bent net zoals ons een beetje gek en houdt zo nu en dan van wat flauwekul;
 • Last, but not least: Twentse nuchterheid.

Dan ben je een geboren intercedent!

Om aan de slag te gaan als intercedent, vragen wij het volgende:

 • HBO werk – denkniveau;
 • Ervaring in een soortgelijke functie of je hebt een opleiding afgerond richting commerciële economie of HRM
 • Ervaring met MS Office;
 • Ervaring (actief) met Social Media, zoals LinkedIn;
 • In bezit van rijbewijs B.

Een bemiddelaar met Twentse roots

Effect Personeelsdiensten is een bemiddelaar in de Bouw, Techniek, Groen & Infra en Office. Actief in de regio Twente en de Achterhoek. Wij zijn een (h)echt Twents bemiddelingsbureau waar de eigenschappen vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en afspraak is afspraak centraal staan.

Effect Personeelsdiensten bestaat uit een jonge club intercedenten, HR-specialisten en marketeers met een snelle handelswijze en waar persoonlijke benadering voorop staat. Wij bemiddelen in banen mét als doel een overname door de opdrachtgever, maar wij bemiddelen ook in tijdelijke dienstverbanden en werken met zzp’ers.

Geen vraag is voor ons te gek. Het motto “Wij gaan door waar anderen stoppen” is misschien cliché, maar zeker bij ons van toepassing. Wij geven niet op, denken in oplossingen en staan altijd voor onze opdrachtgevers en medewerkers klaar. Dat is de Twentse nuchterheid die in ons zit!

Marketingmedewerker

Ontwikkelen van online en offline content

HR medewerker

Contract beheer, salarisadministratie, verzuimzaken en inkoop