Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 56 resultaten
Toon 56 resultaten

Operator vacatures

Kun jij technische tekeningen lezen en begrijpen? En wil jij graag machines bedienen? Wij hebben verschillende operator vacatures openstaan. Procesoperator, CNC-operator, laseroperator en nog veel meer. Ons aanbod is groot en divers, er zit vast een operator vacature tussen die past bij jou! Als operator ga je werkzaamheden uitvoeren zoals machines bedienen, freesmachines onderhouden, delen van machines monteren en toezicht houden op de machines. Wil jij graag operator worden? Neem dan een kijkje tussen onze operator vacatures of neem direct contact met ons op!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Breed aanbod operator vacatures

Bij ons ben je aan het juiste adres als je operator wil worden. Wij beschikken namelijk over een breed en divers aanbod operator vacatures. Ons aanbod operator vacatures is namelijk allesbehalve eenzijdig als er gekeken wordt naar functie, werktijden en soorten bedrijven. Het aanbod operator vacatures is onder te verdelen in verschillende functies zoals procesoperator, CNC operator, laseroperator en nog veel meer. Operator vacatures behoren tot de sector techniek, dus als jij wil werken in de techniek raden we je zeker aan om een kijkje te nemen tussen onze operator vacatures! Mocht je vragen hebben over een van onze operator vacatures, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Voordelen van operator worden

Wanneer het gaat om operator worden zijn vooral de procesoperator en CNC-operator vacatures vaak erg populair. Ons aanbod operator vacatures bestaat dan ook veelal uit procesoperator of CNC-operator vacatures. Binnen deze operator vacatures heeft de functie procesoperator echter wel de bovenhand. Waarom is dit zo? Wij sommen enkele voordelen van een procesoperator worden op:

  • Goed salaris: Solliciteren op een van onze procesoperator vacatures kan jou een mooi salaris opleveren. Het salaris van een operator varieert namelijk €2.000 tot €4.000 per maand en dat exclusief toeslagen! Dit is uiteraard afhankelijk van jouw ervaring en in welke ploegendienst je gaat werken, als je dat gaat doen.
  • Doorgroeimogelijkheden: Als procesoperator kun je na verloop van tijd meer verantwoordelijkheden krijgen en op een bredere manier werkzaam zijn binnen het bedrijf, mogelijk als hoofd technische dienst.
  • Grote verantwoordelijkheid: Een procesoperator is verantwoordelijk voor een deel van een machine en moet er dus voor zorgen dat deze ten alle tijden goed functioneert. Als jij op zoek bent naar een baan met uitdaging en verantwoordelijkheid is procesoperator worden dus misschien wel wat voor jou.

Operator vacatures in de ploegendienst

Ons aanbod operator vacatures verschilt niet alleen op het gebied van functie. De operator vacatures zijn ook te onderscheiden in werktijden. Zo hebben wij operator vacatures waarbij je in diverse ploegendiensten kunt werken. Mocht je op zoek zijn naar operator vacatures in de 2-, 3- of 5-ploegendienst dan ben je hier dus aan het juiste adres! Onze operator vacatures in de ploegendienst brengen diverse voordelen met zich mee. Als operator in de ploegendienst heb je uiteraard vrije tijd op andere momenten, wanneer het jou eventueel beter uitkomt. Daarnaast krijg je een ploegentoeslag, dus meer betaald. Mocht jou dit nou aanspreken, dan kun je snel en eenvoudig solliciteren op een van onze operator vacatures!