Op zoek naar een wo of hbo startersfunctie?

Ben je op zoek naar een junior of startersfunctie? Das mooi! Of je nou net bent afgestudeerd of je staat aan het begin van je carrière, het vinden van een junior of wo/hbo startersfunctie kan lastig zijn. Je zult vast denken: wat wil ik? Welke junior of startersfunctie past bij mij? En in wat voor soort organisatie wil ik gaan werken? Wij begrijpen dit én kunnen je hierbij helpen. Hoe? Door onze brede expertise van de arbeidsmarkt en toffe werkgevers hier in de regio!

Je eerste echte baan. Misschien weet je al precies wat je wilt. Misschien ook niet. Wist je dat veel mensen bij hun eerste wo- of hbo startersfunctie helemaal niet goed weten wat ze willen en wat ze kunnen verwachten op de werkvloer? Om te voorkomen dat je aan een junior of startersfunctie begint dat niet past bij jou en jouw expertise is het handig om in gesprek te gaan. Laat je adviseren door verschillende (onafhankelijke) mensen. Zorg dat jij je breed oriënteert op verschillende gebieden. In gesprek gaan met een bureau dat de ins- en outs kent van een bedrijf, dat is handig!

Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en techniek. Een zeer brede en gevarieerde branche met veel junior en startersfuncties. Wij helpen je.

startersfuncties

Wo en hbo junior- en startersfuncties

Je bent afgestuurd en hebt een wo of hbo diploma op zak. Yes! Maar welke wo of hbo startersfunctie past bij jou? Dit is geen gemakkelijke zoektocht. Heb je een opleiding afgerond richting de bouwkunde? Dan is een functie als junior werkvoorbereider of junior calculator iets voor jou. Liggen je ambities meer richting de techniek? Dan zijn de functies junior engineer en junior controller/ business controller misschien iets voor jou. Het maakt niet uit welke studie je hebt gedaan. Wij kunnen je helpen. Ligt je interesse in de bouw, techniek of in de logistiek? Dan is er ontzettend veel mogelijk. van junior hr adviseur en junior projectleider tot aan junior bim modelleur. Zo kunnen wij nog wel een aantal wo en hbo startersfuncties opnoemen die jij met een wo of hbo diploma kunt gaan uitvoeren.

Het belangrijkste bij het zoeken naar een wo of hbo startersfunctie: ontdek wat jij goed kan! Je eerste baan moet niet alleen passen bij je behaalde opleiding, maar ook bij jou en jouw ambities, eigenschappen, sterke en zwakke punten.

Dit is wat we gaan doen

Om de juiste match te maken tussen jou, jouw ambities en je toekomstige werkgever nemen wij een PPA-test af. Dit is een Persoonlijk Profiel Analyse en geeft inzicht in het werkgedrag van mensen. Hoe zie jij jezelf, hoe reageer je op bepaalde (werk)situaties, wat motiveert je, wat zijn je ‘angsten’ en hoe reageer je onder druk. En dit in slechts 8 minuten.

Je krijgt van ons online een gedragsassessment opgestuurd. Na afronding van je assessment ontvangen wij een gedetailleerd profiel van jou. Dit kunnen we uitbreiden met carrièremogelijkheden en functies die aansluiten. Wij analyseren dit en gaan hierover met je in gesprek. Vrijblijvend!

Door onze expertise, kennis van de markt én het inzicht dat wij krijgen door de PPA-test zorgen ervoor dat wij jouw verwachtingen en de realiteit op de juiste manier kunnen afstemmen. Op deze manier kunnen wij jou succesvol matchen met jouw toekomstige werkgever.

Geïnteresseerd? Goed nieuws! Wij nemen de komende periode 20 PPA testen af. Ben jij net afgestudeerd van een wo- of hbo-opleiding? Of bevalt je eerste baan misschien niet goed? Dan is dit zeker een aanrader. Ook als je geen interesse hebt in het afnemen van een PPA, maar wel hulp kan gebruiken bij het vinden van de juiste baan kun je je gegevens achterlaten. Laurijn en Roanne zullen je verder helpen!

Laat hier je gegevens achter!

Op zoek naar je eerste echte baan?

Heb je een hbo- of wo-opleiding gevolgd richting de bouwkunde of techniek? Of ligt je interesse in de bouwkunde of techniek? En ben je op zoek naar een functie die past bij jou en jouw wensen, behoeften en ambities? Laat dan je gegevens achter en wij helpen je aan een passende baan!

Interesse in een PPA test(Vereist)
Interesse in een PPA test?

Altijd een baan bij jou in de buurt

Op zoek naar een baan bij jou in de buurt? Das mooi! Wij hebben verschillende banen in de buurt van Twente, Salland en de Achterhoek. Er is altijd wel een baan bij jou in de buurt! bemiddelingsgebied