Office- en kantoorfuncties

De belangrijke mensen op kantoor. Bij Effect Personeelsdiensten bemiddelen we veel verschillende functies op het gebied van Office. Van servicedesk- tot technisch administratief medewerkers en accountmanagers. Wij richten ons op midden- en hoogopgeleiden. We filteren gemotiveerde en betrouwbare kandidaten die een perfecte mach zijn met uw organisatie.

Office profielen

Van receptie tot financiële vacatures

Onze interne medewerkers die verantwoordelijk zijn voor deze Office profielen weten de juiste kandidaten te werven op basis van uw wensen. Bij veel van deze kantoorfuncties dienen medewerkers met betrouwbare informatie om te gaan, ook zelfstandig werken en samenwerken wordt vaak benoemd. Doordat onze interne medewerkers persoonlijk contact met de opdrachtgever hebben en tevens inspelen op de veranderende markt om zo in contact te komen met geschikte kandidaten, kunnen wij uw organisatie snel voorzien van personeel waarop u kunt rekenen.
Wij zetten onze eigen socialmediakanalen, zoals Facebook en LinkedIn en verschillende vacaturebanken breed in om in contact te komen met uw toekomstige werknemer. Ook promoten wij vacatures om meer bereik te genereren en onder de aandacht te komen bij de juiste doelgroep.
Wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter of bel naar 0541 24 12 00 of mail naar info@effectwerkt.nl.

Interesse?

Laat vrijblijvend uw gegevens achter