Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 21 resultaten
Toon 21 resultaten

Lasser vacatures

Kun jij nauwkeurig te werk gaan? En kun jij overweg met gereedschap, machines en voertuigen? Dan hebben wij lasser vacatures die passen bij jou! Wij hebben een groot aanbod aan lasser vacatures open staan. Zo hebben wij vacatures voor TIG lasser, MIG/MAG lasser en ZZP lasser. Ons aanbod is divers, maar hebben ook veel overeenkomsten. Je kom te werken bij bedrijven die veel verschillende projecten hebben en altijd op zoek zijn naar groeimogelijkheden. Dus ben je op zoek naar lasser vacatures? Kijk dan al onze lasser vacatures hieronder!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Openstaande lasser vacatures

Werkgevers verspreid over heel Twente, Salland en de Achterhoek zijn altijd op zoek naar mensen met passie en talent voor lassen. Dit blijkt uit ons brede aanbod lasser vacatures. Ben jij nou iemand die goed kan lassen en wil werken als lasser? Dan zit je hier goed. Onze lasser vacatures zijn op te delen in verschillende functies. Zo hebben wij algemene lasser vacatures,  MIG/MAG lasser vacatures, TIG lasser vacatures en ZZP lasser vacatures van werkgevers in Twente en de Achterhoek. Heb jij tussen de lasser vacatures gekeken maar zijn er dingen onduidelijk en heb jij vragen voor ons? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zien jouw vraag of opmerking graag tegemoet.

Wat bieden onze lasser vacatures?

Ons aanbod lasser vacatures is erg divers, maar hebben ook veel overeenkomsten. Zo kom jij te werken bij bedrijven die veel verschillende projecten hebben en altijd op zoek zijn naar groeimogelijkheden. Hierdoor heb jij ook veel doorgroeimogelijkheden en heb je uitzicht op een vast contract en meer verantwoordelijkheid op den duur. Daarbij bieden onze lasser vacatures een mooi salaris in combinatie met goede secundaire voorwaarden. Hoe hoog dit salaris is, hangt af van jouw opleiding, ervaring en het bedrijf. Hierdoor varieert het startsalaris van onze lasser vacatures tussen de €2.000 en €3.500. Tenslotte is er vaak ruimte om je persoonlijk verder te ontwikkelen met behulp van een opleidingsbudget en worden jouw onkosten vergoed.

Solliciteren op lasser vacatures | Effect Personeelsdiensten

Bij Effect Personeelsdiensten ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar lasser vacatures. Via onze website kun je namelijk op diverse lasser vacatures solliciteren waardoor jij snel kunt gaan werken als lasser. Wanneer je solliciteert op een van onze lasser vacatures nemen wij binnen 24 uur contact met jou op. Vervolgens nodigen we jou uit voor een gesprek en gaan we jou proberen te koppelen aan een werkgever die kan voldoen aan jouw wensen en behoeften. Staat er momenteel niks tussen de lasser vacatures maar ben jij wel op zoek naar werk? Doe dan een open sollicitatie. Ook dan nodigen we jou graag uit voor een gesprek en kijken we samen wat er mogelijk is.