Accountmanager

Oldenzaal HBO 40 uur Verkoop 8837
Ben jij commercieel ingesteld, vind jij HR interessant, heb je affiniteit met marketing, heb jij een voorliefde voor B2B en werk jij daarnaast graag met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom ons gezellige team in Oldenzaal versterken en ga aan de slag als accountmanager arbeidsbemiddeling bij een jonge organisatie! 
Vacature Accountmanager Oldenzaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Jij komt team bouw versterken. Je wordt samen met je collega's verantwoordelijk voor onder andere het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met onze opdrachtgevers. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's en vervolgen we vaak met een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Is iedereen weer up-to-date, dan begint jouw zoektocht naar passende banen voor onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, zoals sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. Daarnaast beheer jij jouw eigen klantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk. 

Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook zal je meedenken over wervingscampagnes via Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

Ons team bestaat uit 35 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al honger?

Terug Accountmanager Oldenzaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties;
 • Je wordt beloond met een mooi salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen en een goede pensioenregeling;
 • Je krijgt een eigen laptop, ook een mobiel & auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden;
 • Flexibele werktijden van 08.00u/08.30u tot 17.00u/17.30u;
 • Je start met een inwerktraject waarbij o.a. ons ATS systeem tot in detail wordt uitgelegd, je een interne training over vacatureteksten schrijven volgt en meekijkt bij de verschillende afdelingen;
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen, hiervoor is voldoende opleidingsbudget beschikbaar;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Effect of binnen de Covebo Group onze moedermaatschappij;
 • Thuiswerken is mogelijk maar met zo'n gezellig team zit je graag op kantoor! 

Jouw kwaliteiten

Waar we naar op zoek zijn

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in commerciële, HR of bedrijfskundige richting
 • Je hebt affiniteit met marketing, sales en beschikt over een vlotte babbel
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal
Terug Accountmanager Oldenzaal

Dit gaan we doen!

1
step icon
Kennismaking

Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen we z.s.m. telefonisch contact met je op om kort kennis te maken. Als de klik er is, dan nodigen we je uit voor een lekkere bak koffie!

2
step icon
Eff'n kui'ern

We zijn benieuwd naar jouw skills en hoe jij Effect naar een next level tilt! Ook horen we graag wat je van ons verwacht en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij hier op je plekt zit!

3
step icon
PPA-test

Ook zal je een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) test afleggen. Dit brengt o.a. jouw gedrag in verschillende werksituaties en jouw kernkwaliteiten in kaart. Handig om te weten!

4
step icon
Join the club!

Bevalt het van beide kanten en zie jij het zitten om de Effect familie te komen versterken? Dan ben je meer dan welkom! Bereid je maar vast voor op een potje tafeltennis, darten of poolen ;)

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mart Nijhuis

Vestigingsmanager Oldenzaal
Naar solliciteren