Accountmanager

Oldenzaal HBO 40 uur Verkoop 8818
Word jij dé nieuwe collega van Bas? Onze expert in de bemiddeling van vaklieden in de bouw en techniek? Wij zoeken een commerciële accountmanager die aan de slag wil bij ons mega gezellige en gemotiveerde team in Oldenzaal. Solliciteer nu, of bel ons met al je vragen!
Vacature Accountmanager Oldenzaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Jij bent voortdurend op zoek naar nieuwe potentiële bouw- en technische gerelateerde bedrijven waar je vaklieden en zzp’ers kunt voorzien van allerlei nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. Als accountmanager met de juiste sales instelling maak je met jouw creativiteit en persoonlijke aandacht het verschil. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gecreëerde portefeuille van medewerkers en voor nieuwe en bestaande klanten.

Door jouw commerciële drive ben je actief acquisitie aan het plegen en veel de boer op naar (nieuwe) klanten. Voordat je medewerkers kunt plaatsen ben je hen actief aan het werven en selecteren en voer je intakegesprekken. Je begeleidt hen daarna ook tijdens het werkproces. Je beheert als het ware je eigen 'winkel'. 

Als netwerker en ondernemend type onderhoud je actief contact met je klanten. Je bent voortdurend op zoek naar new business en je zorgt ervoor dat je medewerkers tevreden zijn en blijven. Je houdt van de vrijheid, in ruil voor veel verantwoordelijkheid, waardoor je je eigen succes kunt creëren. Ook al heb je weinig ervaring in het vak van arbeidsbemiddeling dan zorgen we er samen voor om er een succes van te maken. Effect staat voor samenwerken; met je collega’s er samen voor willen gaan.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij aan het werk zetten? Iedereen die maar wil. Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook zzp’ers bij het vinden van opdrachten en bbl’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel. Werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét de Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis dan ook zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om gewoon jezelf te blijven. Ojah, hou je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Iedere dag is er verse lunch en: Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al honger?

Ook organiseren we 2 á 3 keer per jaar een grandioos teamuitje. Afgelopen jaar was het Terschelling en Köln. Bij het eerstvolgende teamtuitje reserveren wij graag een plekje voor jou!

Terug Accountmanager Oldenzaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties
 • Je wordt beloond met een mooi salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling
 • Je krijgt een eigen laptop en mobiel van de zaak
 • Het zakelijk leasen van een auto behoort tot de mogelijkheden
 • Flexibele werktijden van 08:00u/09:00 tot 17:00u/18:00u
 • Je start met een inwerktraject waardoor jij goed voorbereid aan het werk kunt gaan
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen, hiervoor is een opleidingsbudget beschikbaar
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Effect of binnen House of Covebo, onze moedermaatschappij

Jouw kwaliteiten

Waar we naar op zoek zijn

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een feestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

 • Een afgeronde mbo 4 / hbo opleiding bij voorkeur in commerciële, of bedrijfskundige richting
 • Je hebt affiniteit met sales en beschikt over een vlotte babbel
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal


Terug Accountmanager Oldenzaal

Dit gaan we doen!

1
step icon
Kennismaking

Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen we z.s.m. telefonisch contact met je op om kort kennis te maken. Als de klik er is, dan nodigen we je uit voor een lekkere bak koffie!

2
step icon
Eff'n kui'ern

We zijn benieuwd naar jouw skills en hoe jij Effect naar een next level tilt! Ook horen we graag wat je van ons verwacht en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij hier op je plekt zit!

3
step icon
PPA-test

Ook zal je een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) test afleggen. Dit brengt o.a. jouw gedrag in verschillende werksituaties en jouw kernkwaliteiten in kaart. Handig om te weten!

4
step icon
Join the club!

Bevalt het van beide kanten en zie jij het zitten om de Effect familie te komen versterken? Dan ben je meer dan welkom! Bereid je maar vast voor op een potje tafeltennis, darten of poolen ;)

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mart Nijhuis

Vestigingsmanager Oldenzaal
Naar solliciteren