Stage recruiter / intercedent

Oldenzaal HBO 40 uur Verkoop 8472
Ben jij commercieel ingesteld, vind jij HR interessant, werk je graag met mensen én wil je ontzettend veel leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Kom ons team in Oldenzaal versterken en verzeker jezelf van een toffe stageplek, leuke collega's en de gezelligste personeelsfeesten. 

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als stagiaire kom je team office versterken. Je wordt samen met je collega's Roanne en Laurijn verantwoordelijk voor onder andere het wervingsproces en het opbouwen van een relatie met (potentiële) opdrachtgevers. De dag begint met het searchen op vacaturebanken naar interessante cv's. Aansluitend houden we een teamoverleg waarin alle lopende zaken worden besproken en gedeeld. Zo is iedereen weer up-to-date. Nu begint jouw zoektocht naar passende banen voor  onze kandidaten en naar kandidaten voor vacatures van onze opdrachtgevers. Ook pak jij de leads op die binnen zijn gekomen via de online kanalen, denk dan aan sollicitaties via de website en reacties op onze Facebook en LinkedIn advertenties. 

Ook komt daar een stukje online recruitment bij kijken. Hoe bereiken we online de juiste kandidaat? Daar hoort het schrijven van een wervende vacaturetekst bij, maar ook denk je mee over wervingscampagnes op Facebook en LinkedIn. Zo vind jij de beste baan voor onze kandidaten en de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers!

We hebben de afgelopen jaren al heel wat stagiaires mogen opleiden, dus weten als geen ander dat ruimte en tijd voor je stageopdracht ook erg belangrijk is. In alles zullen we ondersteunen, adviseren én uitdagen.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Effect Personeelsdiensten. In 2009 begonnen vanaf nul. Uitgegroeid tot een nog steeds groeiende bemiddelaar in de bouw, techniek, groen en infra. Wie wij helpen aan een baan? Van handige harry’s en technische geniën tot young professionals en nieuwelingen in het vak. Naast werkzoekenden helpen we ook ZZP’ers bij het vinden van opdrachten en BBL’ers bij het vinden van een goede leerwerkplek. Dit doen wij maar met één doel: werknemer en werkgever met een glimlach naar hun werk laten vertrekken. Kandidaat blij. Opdrachtgever blij. Wij blij!

Ons team bestaat uit 40 vakbekwame, gemotiveerde en enthousiaste collega’s. Allemaal mét Twentse nuchterheid. Tussen het werken door wordt een potje tafeltennis, darten of een wandeling zéker niet overgeslagen. Net als de vrijdagmiddag borrel. Teambelang staat voorop. Met zijn allen behalen we mooie resultaten in een gemoedelijke en gezellige werkomgeving. Jouw inzet wordt gewaardeerd. We geven je de vrijheid en het vertrouwen om op persoonlijk én professioneel gebied te groeien. Ojah, houd je van lekker eten tussen de middag? Dan zit je hier ook zeker goed. Saucijzen. Patat. Snacks. Gehaktballen. Broodbode. Vis. Krijg je al trek?

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
  • Gegarandeerd een toffe en leerzame stageplek
  • Goede begeleiding van ervaren collega's. De eerste twee weken volg je een inwerktraject en ga je 2 dagen naar ons hoofdkantoor voor leerzame (en gezellige) introductiedagen
  • Flexibele werktijden van 08.00/09.00 uur tot 17.00/18.00 uur
  • Een mooie stage vergoeding van €350 bruto in de maand én reiskostenvergoeding
  • Klikt het? Misschien kun je ons team blijven versterken! Bijbaan. Parrtime. Fulltime. Er is van alles mogelijk
  • En last but not least: een gezellig, jong team. De leuke vrijmibo's. En de gezelligste personeelsfeestjes.

Jouw kwaliteiten

Waar we naar op zoek zijn

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

  • Je volgt een hbo studie (commercieel, marketing, HR, bedrijfskunde of gerelateerd)
  • Je hebt affiniteit met sales en beschikt over een vlotte babbel
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal

Dit gaan we doen!

1
step icon
Kennismaking

Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen we z.s.m. telefonisch contact met je op om kort kennis te maken. Als de klik er is, dan nodigen we je uit voor een lekkere bak koffie!

2
step icon
Eff'n kui'ern

We zijn benieuwd naar jouw skills en hoe jij Effect naar een next level tilt! Ook horen we graag wat je van ons verwacht en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij hier op je plekt zit!

3
step icon
PPA-test

Ook zal je een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) test afleggen. Dit brengt o.a. jouw gedrag in verschillende werksituaties en jouw kernkwaliteiten in kaart. Handig om te weten!

4
step icon
Join the club!

Bevalt het van beide kanten en zie jij het zitten om de Effect familie te komen versterken? Dan ben je meer dan welkom! Bereid je maar vast voor op een potje tafeltennis, darten of poolen ;)

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Mart Nijhuis

Vestigingsmanager Oldenzaal
Naar solliciteren