Accountmanager ZZP bemiddeling

Oldenzaal HBO 40 uur Marketing, communicatie en PR 5810
Ons Bas kan het niet meer alleen! Voor onze afdeling ZZP bemiddeling zoeken we een Bas 2. Ben jij die commerciële accountmanager? MELDEN DAN!
Vacature Accountmanager ZZP bemiddeling Oldenzaal

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Jij bent voortdurend op zoek naar nieuwe potentiële bouw- en technische gerelateerde bedrijven waar je bestaande zzp’ers kunt voorzien van allerlei nieuwe opdrachten en opdrachtgevers. Als accountmanager met de juiste sales instelling maak je met jouw creativiteit en persoonlijke aandacht het verschil. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gecreëerde zzp portefeuille en zowel voor nieuwe als bestaande opdrachtgevers. 

Door jouw commerciële drive ben je actief acquisitie aan het plegen en veel de boer op naar (nieuwe) klanten. Voordat je de zzp’ers kunt plaatsen ben je hen actief aan het werven en selecteren. Samen met onze intercedenten werf en selecteer je zzp’ers, voer je intakegesprekken en begeleid je de zzp’ers tijdens het werkproces. Je beheert hierdoor jouw eigen zzp’ers en klantrelaties. Deze breid je natuurlijk uit waar mogelijk, en die inrichting daarvan mag je zelf bepalen. 

Als netwerker en ondernemend type onderhoud je actief contact met je klanten. Je bent voortdurend op zoek naar new business en je zorgt ervoor dat je zzp’ers tevreden zijn en blijven. Je houdt van de vrijheid, in ruil voor veel verantwoordelijkheid waardoor je je eigen succes kunt creëren. Ook al heb je weinig ervaring in het vak van arbeidsbemiddeling dan zorgen we er samen voor om er een succes van te maken. Effect staat voor samenwerken; met je collega’s er samen voor willen gaan.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Over het bedrijf

Een korte introductie

Effect Personeelsdiensten is een personeelsbemiddelaar met een duidelijke missie: ieders wereld van werk gewoon goed geregeld! Dit geldt voor onze medewerkers, opdrachtgevers en collega's. Elke dag een beetje beter worden door hard en slim te werken en vooral plezier te maken. Dat is ons doel, dát werkt! Ons team bestaat momenteel uit 24 vakbekwame en gemotiveerde collega's met een "hands-on" mentaliteit en de Twentse nuchterheid. Wij lunchen samen (de tafel wordt voor je gedekt), houden 2 á 3 keer per jaar een teamuitje en vieren het einde van de week met een vrijmibo in onze bar mét een potje tafeltennis, pool, Air hockey, tafelvoetbal of darten (Ja, dat lees je goed!!). We werken graag onder het genot van goede muziek en vinden humor op de werkvloer erg belangrijk. Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne werkomgeving. Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd en zullen jou de vrijheid en vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng, ontwikkeling en initiatieven. Zo zijn onze collega's Jeffrey en Mitch op het idee gekomen om kandidaten te bemiddelen in de Achterhoek. Inmiddels hebben zij daar een nieuwe vestiging geopend!


Vacature Accountmanager ZZP bemiddeling Oldenzaal

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties
 • Je wordt beloond met een mooi salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen en een goede pensioenregeling
 • Je krijgt een eigen laptop, ook een mobiel & auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden
 • Flexibele werktijden van 08.00u/08.30u tot 17.00u/17.30u
 • Je start met een inwerktraject waarbij o.a. ons ATS systeem tot in detail wordt uitgelegd, je een interne training over vacatureteksten schrijven volgt en meekijkt bij de verschillende afdelingen;
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen en gerichte opleidingen te volgen, hiervoor is voldoende opleidingsbudget beschikbaar
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Effect of binnen de Covebo Group onze moedermaatschappij
 • Thuiswerken is mogelijk maar met zo'n gezellig team zit je graag op kantoor! 

Jouw kwaliteiten

Waar we naar op zoek zijn

Wij schakelen snel, hebben een bak vol humor (al zeggen we het zelf) en gaan voor al onze collega's door het vuur. We zijn allemaal woonachtig in het mooie Twente en houden maar wat graag van een tentfeestje in het weekend! Herken jij jou ook hierin en in onderstaande punten?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in commerciële, HR of bedrijfskundige richting
 • Je hebt affiniteit met marketing, sales en beschikt over een vlotte babbel
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Oldenzaal


Vacature Accountmanager ZZP bemiddeling Oldenzaal

Dit gaan we doen

1
step icon
Kennismaking

Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen we z.s.m. telefonisch contact met je op om kort kennis te maken. Als de klik er is, dan nodigen we je uit voor een lekkere bak koffie!

2
step icon
Eff'n kui'ern

We zijn benieuwd naar jouw skills en hoe jij Effect naar een next level tilt! Ook horen we graag wat je van ons verwacht en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij hier op je plekt zit!

3
step icon
PPA-test

Ook zal je een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) test afleggen. Dit brengt o.a. jouw gedrag in verschillende werksituaties en jouw kernkwaliteiten in kaart. Handig om te weten!

4
step icon
Join the club!

Bevalt het van beide kanten en zie jij het zitten om de Effect familie te komen versterken? Dan ben je meer dan welkom! Bereid je maar vast voor op een potje tafeltennis, darten of poolen ;)

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marjolijn Kamphuis - Harperink

Intercedent