Accountmanager

Lichtenvoorde HBO 40 uur Verkoop 5630
Dat klinkt toch als een gave uitdaging? Word accountmanager op onze nieuwe vestiging in het prachtige Lichtenvoorde!
Vacature Accountmanager Lichtenvoorde

Je nieuwe baan

Wat ga je allemaal doen?

Als accountmanager krijg je te maken met verschillende en afwisselende werkzaamheden , dat maakt jouw werk ook zo leuk! Jouw dag begint met de zoektocht naar cv's op de bekende vacaturebanken, waaronder Indeed en Nationale Vacaturebank. Ook pak jij de leads op die binnen zijn genomen via de online kanalen. Je brengt vraag en aanbod samen. Daarnaast beheer jij ook jouw eigen klantrelaties en breidt deze uit waar mogelijk. Hierdoor heb je dagelijks de meest interessante gesprekken! Zowel bij je klant op de zaak waar je bijvoorbeeld een contractonderhandeling voert, als met de kandidaat op kantoor waarvoor je op zoek gaat naar dé best passende werkuitdaging. 

Over het bedrijf

Een korte introductie

Wij zijn een personeelsbemiddelingsbureau gevestigd in Twente en sinds kort uitgebreid naar de Achterhoek! Wij richten ons op de branches Bouw, Techniek, Productie, Logistiek en Office. Ons team bestaat momenteel uit 24 vakbekwame, gemotiveerde en zeer gezellige medewerkers met een "hands-on" mentaliteit én de Twentse nuchterheid. 

Jij komt onze collega's Jeffrey, Mitch en Steyn op de nieuwe vestiging in Lichtenvoorde versterken. Omdat we het samen doen, zullen je collega's uit Oldenzaal jullie vestiging regelmatig bezoeken om zo de teamspirit erin te houden! Onze gewoontes uit Oldenzaal nemen we dan ook zeker mee naar de Achterhoek, wat betekent dat wij de succesvolle week uiteraard afsluiten met een gezellige vrijmibo . Daarnaast lunchen we graag samen (op vrijdag patatdag!) en houden 2 á 3 keer per jaar een grandioos teamuitje met beide locaties. 

Teambelang staat voorop, gezamenlijk behalen we mooie resultaten in een fijne werkomgeving . Wij beloven dat jouw inzet wordt gewaardeerd en zullen jou de vrijheid en het vertrouwen geven om altijd jezelf te blijven. Je krijgt bij ons alle ruimte voor je eigen creatieve inbreng en initiatieven. Ook vinden wij ontwikkelen erg belangrijk, daarom hebben wij een groot studie- en opleidingsbudget zodat jij je persoonlijk kan ontwikkelen naar de persoon die je graag wil worden.

Vacature Accountmanager Lichtenvoorde

Wat we jou bieden

Naast persoonlijk contact
 • Een uitdagende en verantwoordelijke fulltime baan als accountmanager waarin je veel vrijheid en ruimte hebt voor je eigen (commerciële) acties;
 • Flexibele werktijden van 08.00u/08.30u tot 17.00u/17.30u;
 • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken ;
 • Een inwerktraject waarbij o.a. ons ATS systeem tot in detail wordt uitgelegd, je een interne training over vacatureteksten schrijven volgt en meekijkt bij de verschillende afdelingen;
 • Wij geven extra aandacht aan jouw persoonlijke doelen en geven jou de mogelijkheid gerichte opleidingen te volgen ;
 • Je wordt beloond met een uitstekend salaris mét bonusregeling en reiskostenregeling ;
 • De mogelijkheid tot het kopen van extra vakantiedagen ;
 • Een lease auto , laptop en /of mobiele telefoon van de zaak staat tot de mogelijkheden;
 • Een goede pensioenregeling ; 
 • Bevalt het ons en jou goed? Dan zetten we je snel over naar een vast contract;
 • Last but not least: je versterkt een geweldige club collega's!

Jouw kwaliteiten

Waar we naar op zoek zijn

Wij zijn een jong team die snel schakelen, van een lolletje houden en we gaan voor al onze collega's door het vuur. Ook beschikken wij over kennis van de Achterhoekse, Twentse en Engelse taal. Daarnaast gaan we maar wat graag naar een tentfeest in het weekend, vieren we carnaval, gaan we naar festivals en zijn we zeer sportminded. Herken jij jezelf hierin en in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in commerciële of bedrijfskundige richting);
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Én je woont in de omgeving van Lichtenvoorde.
Vacature Accountmanager Lichtenvoorde

Dit gaan we doen

1
step icon
Kennismaking

Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen we z.s.m. telefonisch contact met je op om kort kennis te maken. Als de klik er is, dan nodigen we je uit voor een lekkere bak koffie!

2
step icon
Eff'n kui'ern

We zijn benieuwd naar jouw skills en hoe jij Effect naar een next level tilt! Ook horen we graag wat je van ons verwacht en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jij hier op je plekt zit!

3
step icon
PPA-test

Ook zal je een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) test afleggen. Dit brengt o.a. jouw gedrag in verschillende werksituaties en jouw kernkwaliteiten in kaart. Handig om te weten!

4
step icon
Join the club!

Bevalt het van beide kanten en zie jij het zitten om de Effect familie te komen versterken? Dan ben je meer dan welkom! Bereid je maar vast voor op een potje tafeltennis, darten of poolen ;)

Geweldig, je bent geïnteresseerd!

Vul je gegevens in

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Dit is een verplicht veld. Vul de gevraagde gegevens in.

Hey, kan ik je helpen?

Ik weet het antwoord op jouw vraag!

Marjolijn Kamphuis - Harperink

Intercedent