Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 15 resultaten
Toon 15 resultaten

Interieurbouwer vacatures

Heb jij twee rechterhanden? Kun jij precies te werk gaan? Dan is een baan als interieurbouwer misschien iets voor jou! Als interieurbouwer ben jij een echte vakman/ vrouw. Je bent verantwoordelijk voor het maken van interieur voor bedrijven en winkels. Je kunt hierbij denken aan allerlei soorten interieur, zoals stellingen, op maat gemaakte balies en speciale kasten. Wij hebben verschillende interieurbouwer vacatures. Ga aan het werk als meubelmaker, junior interieurbouwer of calculator interieurbouw. Je gaat werken op locaties en op de werkplaats. Doordat je veel verschillende klanten hebt, ben je nooit lang op dezelfde locatie. Dit maakt het werk uitdagend en afwisselend! Bekijk onderstaand ons ruime aanbod interieurbouwer vacatures en solliciteer, zodat jij snel aan de slag kunt als interieurbouwer!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Waarom interieurbouwer worden via Effect?

Door een sollicitatie op een van onze interieurbouwer vacatures kun jij snel aan het werk als interieurbouwer en profiteren van diverse voordelen. Als interieurbouwer hoef jij je ten eerste nooit te gaan vervelen. Je gaat namelijk erg afwisselend werk doen. Je kunt namelijk zowel op locatie als in de werkplaats aan het werk met zowel bewerking- als herstelwerkzaamheden. Kortom, voor elke montageklus ben jij de aangewezen persoon. Hiernaast bieden onze interieurbouwer vacatures stuk voor stuk een goed salaris tussen €2.000 en €3.200 per maand, afhankelijk van jouw kwaliteit en ervaring. Als dat nog niet genoeg is, krijg je van Effect de mogelijkheid om cursussen te volgen zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Je hoeft dus niet stil te staan na een sollicitatie op een van de interieurbouwer vacatures, het opent juist nog meer deuren!

Interieurbouwer vacatures in Twente of de Achterhoek

Onze interieurbouwer vacatures zijn afkomstig van bedrijven in Twente en de Achterhoek. Zo kun je onder andere aan de slag in Oldenzaal, Hengelo, Raalte en Eibergen. Wij raden je dan ook zeker aan om snel te solliciteren op een van de interieurbouwer vacatures, als meubels vervaardigen jouw passie is. Verder zijn deze interieurbouwer vacatures te onderscheiden tussen junior meubelmaker, keukenmonteur en volwaardige interieurbouwer vacatures. Afhankelijk van jouw ervaring kun je dus de altijd een goede keuze maken. Staat er niks tussen de interieurbouwer vacatures wat jou aanspreekt? Doe dan een open sollicitatie. We nodigen jou graag uit voor een persoonlijk gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar een passende vacature, zodat jij alsnog snel aan de slag kunt volgens jouw wensen en behoeften.

Solliciteren op interieurbouwer vacatures van Effect Personeelsdiensten

Via de website van Effect Personeelsdiensten kun jij snel en eenvoudig solliciteren op een van de interieurbouwer vacatures. Laat jouw gegevens achter en wij zullen binnen één werkdag contact met jou opnemen. Door ons brede klantenbestand en diverse interieurbouwer vacatures, kun jij zo snel mogelijk aan het werk bij mooie bedrijven in Twente, Salland of in de Achterhoek. Wil jij nog niet solliciteren omdat je nog vragen of opmerkingen hebt over een van de interieurbouwer vacatures? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag alle vragen of opmerkingen over de interieurbouwer vacatures die jij voor ons hebt.