Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 52 resultaten
Toon 52 resultaten

Infra vacatures

Lijkt het jou leuk om te werken als tekenaar, monteur, stratenmaker, wegmarkeerder of iets anders in de infra? Dan ben je bij Effect aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan infra vacatures. Wij hebben vacatures openstaan voor mensen met veel ervaring, ZZP opdrachten en voor mensen die zich willen laten omscholen. Lijk het werken in de infra je wat? Neem dan een kijkje tussen onze infra vacatures. En wie weet zit de vacature waar jij naar op zoek bent er tussen!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke banen zijn er in de infra?

Er zijn veel mogelijkheden binnen de infra. Wij bieden verschillende vacatures aan zoals wegmarkeerder, grondwerker, stratenmaker, technisch tekenaar en als monteur. Samen met je collega’s ga je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Één ding is zeker, een baan in de infra is uitdagend! Wil je weten welke competenties je nodig hebt? Lees dan snel hieronder verder.

Welke competenties heb je nodig in de infra?

Als je gaat werken in de infra is het belangrijk dat je twee rechterhanden hebt en graag werkt in de buitenlucht. Er zijn veel soorten vacatures binnen de infra, en daardoor verschillen de competenties per vacature. Het belangrijkste is dat je een leergierige instelling hebt en weet van aanpakken.

Waar werk je in de infra?

Wanneer je kiest voor een baan in de infra heb veel je mogelijkheden als het gaat om je werkgever. Je kunt bij een organisatie aan het werk, maar ook bij een bedrijf. Uiteraard kun je ook aan de slag als ZZP’er.

Waarom werken in de infra?

Als je gaat werken in de infra zijn er een aantal voordelen. Zo ben je vaak buiten aan het werk en zie je tastbare resultaten. Ook als je graag samenwerkt is een baan in de infra iets voor jou, samen bouw je mee aan projecten om het tot een zo groot mogelijk succes te maken. Nog een voordeel is dat je niet altijd in de buitenlucht hoeft te werken. Kies je er liever voor om op kantoor te zitten? Dan zijn er genoeg mogelijkheden binnen de infra!