Zoek & filter
Leeg filters
15 km
Branche
Vakgebied
Ervaring
Opleiding
Leeg filters
Toon 11 resultaten
Toon 11 resultaten

Dakdekker vacatures

Heb jij geen last van hoogtevrees? En heb je affiniteit met techniek en ben jij technisch onderlegd? Dan zijn deze dakdekker vacatures iets voor jou! Als dakdekker ga je werken aan het verwijderen van oude daken, het aanleggen van nieuwe daken en de onderhoud hiervan. Samen met je collega’s voer je deze taken uit. Of je nou als zelfstandig dakdekker wilt werken, als assistent dakdekker of het vak wil leren als leerling dakdekker, bij Effect kan het! Enthousiast geworden? Bekijk dan onderstaande dakdekker vacatures, wie weet zit er een passende vacature bij!

Elke maandag nieuwe vacatures in je mail?

Niet gevonden wat je zoekt?

  • We sturen je 1 keer per week nieuwe vacatures;
  • op basis van jouw zoekopdracht;
  • alleen mail bij nieuwe vacatures.

Welke competenties heb je nodig als dakdekker?

Je moet als dakdekker veel werkzaamheden uitvoeren waarbij je precieze handeling moet verrichten. Het is daarom belangrijk dat je accuraat en zelfstandig te werk kunt gaan. Je werkt zelfstandig zonder constante aansturing, maar werkt ook vaak samen met collega’s. Daarnaast is het erg belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Als dakdekker zul je op grote hoogtes gaan werken.

Waar werk je als dakdekker?

Je werkt als dakdekker meestal bij een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf of aannemersbedrijf. Het is natuurlijk ook mogelijk om aan de slag te gaan als ZZP’er in dit werkveld. Wij hebben verschillende dakdekker vacatures open staan, genoeg keuze dus!

Waarom werken als dakdekker?

Het werk van een dakdekker is erg variërend. Je kunt werken aan verschillende projecten, zoals nieuwbouw-, restauratie- en renovatieprojecten. Daarnaast is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bezig met het repareren van een kapot dak en de andere dag ben je bezig met het aanbrengen van een op maat gemaakt dak. Als je gaat werken als dakdekker heb je veel afwisseling en uitdaging!