3 min18 januari 2023

Waarom werken via Effect?

Als je gaat werken via Effect, dan kies je voor een portie gezonde Twentse nuchterheid. ‘Doe je normaal, dan doe je al gek genoeg’. Wij geloven erin dat we met deze mentaliteit vraag en aanbod op de arbeidsmarkt het beste bij elkaar kunnen brengen. Kom erachter wat wij voor jou als medewerker kunnen betekenen!

Voelt als thuiskomen

Bij Effect vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Want bij een persoonlijke gesprek leer je elkaar pas echt kennen. Wij kijken verder dan het functieprofiel en het cv. Ben je toevallig in de buurt en heb je vragen? Dan kom je toch even gezellig binnenwandelen! Heb je een vraag over zaken zoals, je contract, het invullen van de uren of iets anders? Geen vraag is voor ons te gek. Je eigen contactpersoon legt je dit graag uit, natuurlijk onder het genot van een goede bak koffie. Want de koffie hier moet je geproefd hebben!

We spreken dezelfde taal

Zeg maar gewoon ‘je’ hoor! Wij zijn gewoon lekker onszelf, laagdrempelig en lekker nuchter. Daarnaast kunnen we gerust lange gesprekken voeren over je werk. Onze mensen intern weten namelijk door hun branchespecialismen de ins en outs van jouw mooie vak! Wij leggen onze focus op de bouw, techniek en office. Maar daarnaast bieden wij ook banen aan in de logistiek, groen en infra. Op basis van de wensen en mogelijkheden bepalen wij in welke richting we werk gaan zoeken voor jou. Wel of geen diploma en/of werkervaring, er zijn mogelijkheden genoeg! Daarnaast is de plek waar je gaat werken net zo belangrijk als wat je gaat doen. Wij kennen onze opdrachtgevers goed en weten de perfecte match te vinden tussen kandidaat en werkgever. En daar heb jij als kandidaat echt wat aan. Daar doen wij ons best voor!

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bij ons voorop en wij doen er daarom alles aan om te zorgen dat jij jouw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren wanneer je werkt via Effect. Denk hierbij aan materialen als werkkleding, goed gereedschap en andere PBM's die passen bij jouw functie. We hebben het dan over PBM’s van zeer goede kwaliteit. Wanneer je PBM’s nodig hebt, kun je dit aangeven bij je contactpersoon en wij regelen het voor je!

Je kennis bijspijkeren

Natuurlijk bieden wij ook mogelijkheden om je kennis bij te spijkeren of een geheel nieuw vak te leren. Heb je geen ervaring in een bepaalde functie, maar heb je wel de wil om te leren? Bij een aantal opdrachtgevers in Twente, Salland en de Achterhoek krijg je de kans om intern opgeleid te worden. Ook kan het zijn dat je een inwerktraject volgt waarin je wordt klaargestoomd om zelfstandig aan het werk te gaan. Dus ook als er een vacature online staat waar je enige ervaring voor moet hebben, neem de gok en solliciteer! Het gaat immers om jouw kwaliteiten en persoonlijkheid. Daarnaast geven wij jou de mogelijkheid vakgerichte cursussen en/of opleidingen (gratis) te volgen om jouw kennis bij te spijkeren, maar denk ook aan het behalen van benodigde certificaten, zoals een VCA.

Ben je enthousiast geworden over Effect Personeelsdiensten? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures, of stuur een open sollicitatie! Je kunt ook contact met ons opnemen via info@effectwerkt.nl of bel ons op 0541-241200.

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Vermijd deze cv-blunders!

3 min24 maart 2023

Werken via een uitzendbureau

3 min10 maart 2023

Effect's top 3: bouw vacatures

3 min8 februari 2023