1 min25 november 2022

Geef je vacatures een boost!

Bereik de juiste kandidaten en boost je vacatures

Meer gekwalificeerde kandidaten bereiken voor je vacature? Via kanalen waar ze hun tijd toch al besteden? Boost je vacatures met Effect! Door het boosten van je vacatures bereik je de juiste doelgroep en vergroot je de kans op gekwalificeerde kandidaten. Dat dit veel tijd en geld kost? Niks is minder waar, wij nemen dit geheel kosteloos uit handen. Op verschillende manieren kunnen wij ervoor zorgen dat jouw vacature beter zichtbaar is en meer naamsbekendheid krijgt. Hoe wij dit doen? Dat vertellen wij je maar al te graag!

Vacatures boosten door wervingscampagnes

Met wervingscampagnes op Facebook en Instagram werven wij leads voor openstaande vacatures van jouw organisatie. Door het inzetten van Facebook- en Instagram advertenties bereiken we een specifiekere doelgroep en is de kans groter op het vinden van de juiste kandidaten. Wij beheren via ons eigen advertentie-account de advertenties en maken deze geheel op in jullie eigen huisstijl en tone-of-voice. Wij maken gebruik van een leadcampagne. Dit wil zeggen dat mensen hun gegevens kunnen achterlaten in een formulier als ze geïnteresseerd zijn in de vacature of als ze meer informatie willen hebben. Dit betekent dat wij een Facebook- of Instagram advertentie plaatsen met een link, als ze hierop klikken worden ze doorgelinkt naar het formulier. Dit formulier staat op een werken-bij pagina die speciaal is gemaakt voor de vacature en jullie organisatie. Maar hoe ziet dit eruit?

werken-bij-pagina

Werken-bij pagina

Met een werken-bij pagina geven wij de kandidaten een goed beeld van jullie organisatie. Door deze werken-bij pagina geheel in jullie huisstijl te ontwerpen met daarop het bedrijfsprofiel en de bijbehorende vacatures te plaatsen, zorgen wij voor een werken-bij pagina die de juiste kandidaten aanspreekt. Om de gewenste indruk van het bedrijf te geven, plaatsen we foto’s en eventueel een vacature video op de werken-bij pagina. Graag komen wij bij jullie langs om zelf foto’s en een vacature video te schieten, zodat de kandidaat de juiste indruk krijgt van jullie organisatie! Het voordeel van een vacature video is dat het persoonlijk, laagdrempelig en gemakkelijk te verspreiden is. Door gebruik te maken van een vacature video zorgen we ervoor dat de kandidaat zich persoonlijk aangesproken voelt. In een vacature video kun je een potentiële kandidaat een gebonden gevoel aan je organisatie geven. Door medewerkers aan het woord te laten, de werkplek te filmen en de werkzaamheden te laten zien krijgt de kandidaat een goed beeld van jullie organisatie en de functie! Dit alles voegen we samen tot een werken-bij pagina die past bij de vacature en jullie organisatie. Zijn jullie tevreden over de werken-bij pagina en de bijpassende advertenties? Dan kunnen we live! Wij zetten de wervingscampagne live en verzamelen de binnenkomende leads en kandidaten. Voor je het weet kun je een geschikte kandidaat uitnodigen op kantoor. Zet de koffie maar vast klaar!

Meer informatie over hoe je de juiste kandidaten bereikt? Bekijk dan Effect’s vacaturebooster pagina!

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023