2 min11 juli 2022

BBL-opleiding volgen via Effect!

Ben je van plan om een BBL-opleiding te gaan volgen? Dan ben je bij Effect aan het goede adres. Wij vergoeden je opleiding. Je komt te werken bij een bedrijf dat aansluit op jouw wensen. En je krijgt een contract bij de opdrachtgever na het behalen van je diploma. Maar hoe ziet zo’n traject er nou uit? Dat gaan we je uitleggen. We beginnen met een telefonisch kennismakingsgesprek en daarna nodigen we je uit op kantoor. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we de mogelijkheden en je wensen. Het is heel belangrijk dat jij weet wat je wil doen. Wanneer je dit nog niet weet, kunnen wij je hierbij helpen. Samen nemen wij verschillende vacatures door, zodat jij straks precies weet wat je wilt gaan doen. Daarna ga je kennismaken bij het bedrijf en kun jij je inschrijven voor de opleiding. Wij helpen je bij deze stappen, zodat jij straks met een diploma op zak aan het werkt kunt!

Welke BBL-vacatures zijn er?

Je kunt kiezen uit verschillende BBL-vacatures. Je kunt deze bekijken op onze vacature-pagina. We hebben vacatures in verschillende sectoren. Zoals in de bouw, techniek, groen of infra. Weet je nog niet in welke sector je wilt gaan werken? Geen probleem. Wij kijken samen naar je wensen, interesses en de mogelijkheden. We bieden de BBL-opleiding aan op 4 niveaus. Bij niveau 1 en 2 leer je de basis en bij niveau 3 de verdieping. Daarnaast kun je jezelf bij niveau 4 verder specialiseren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Samen vinden we de opleiding die bij jou past.

Dát doe je bij Effect!

Heb je een interessante vacature gezien? En zie je het wel zitten om bij ons een BBL-opleiding te volgen? Dan is het tijd om te kijken welke opleiding je wilt gaan volgen. Op dit moment bieden wij de volgende opleidingen aan:

  • Koeltechniek
  • Installatietechniek
  • Elektrotechniek
  • Schilder
  • Stukadoor
  • Metselaar
  • Straatmaker
  • Timmerman

Waarom een BBL-opleiding volgen via Effect? Er zitten veel voordelen aan het volgen van een BBL-opleiding bij Effect. Tijdens de gehele opleiding helpt zowel het leerbedrijf als wij jou met het behalen van schoolopdrachten. Ook heb je uitzicht op een vast dienstverband bij het leerbedrijf, zodra jij de opleiding succesvol afrondt!

An de gang?

Enthousiast geworden en wil je werken en leren bij Effect? Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn! Wil je meer weten? Bekijk dan onze BBL-pagina of neem contact op via l.withag@effectwerkt.nl of 0541-24 12 00.

 

Ook interessant!

Lees meer blogs uit deze categorie(ën).

Sollicitatiebrief: Mens vs. Machine

2 min28 november 2023

Week van de Werkstress 2023

3 min8 november 2023

Mbo het nieuwe hbo? De toenemende vraag naar vakmensen

2 min3 augustus 2023